Merhaba kızlar🙋🏼♀️40+5’te kızım nihayet gelmeye karar verdi .. 30.11.2019 ‘da öğle saatlerinde sıcak sıcak suyumun gelmesiyle annemle heyecanlandık hemen eşime haber verdik o gelene kadar ben duşa girdim,annem hastahane çantalarını kontrol etti bu arada sancılarım hafif hafif kasıktan gelmeye başladı.Hazırlandık eşim geldi ve hemen hastahaneye gittik acilden girişimizi yaptık doğumhaneye alındım..Doktor geldi muayene için ve açılmamın 2 cm.olduğunu söyledi.Suyumu tamamen boşalttı açıklığımı 3 cm.getirdi o an çok zorlandım ve sancılarım arttı..Nstye bağlandım kasılmalarım 4-5 dkda bir düzenli geliyordu karşılıyordum dayanılmaz değildi.Nefes alıp veriyordun,sallanıyordum sağa sola kalça hareketi ile ,kasılma gelince çömeliyordum iyi geliyordu birazcıkta olsa..Arada bir eşim ve annem yanıma geliyordu..Eşim beni gördükçe üzülüyordu.Ona sen git üzülüyorsun dedim beni dısarda bekledi arada yanıma geliyordu tabi..Annem de en büyük destekçimdi yanımda sancılarım geldikçe sabret hepsi geçicek kucağına bebeğini alıp cıkıcaksın burdan diyordu..Sabrettim,dayandım ama ilerleme çok yavaştı.Açılmama baktıklarında 4cm olmustu saat 17.00da o kadar saat olmasına rağmen..Ve nstde şiddetli sancılarım çıkıyordu ama açılma yoktu çok zorlanıyordum artık dayanılmaz hal aldı..Ebe doktorla konuşmuş ,doktor gelip bebeğin iri olduğu için kanalda takılıp kalma ihtimali olduğunu açlık saatimi bekleyip hemen sezeryana alınmam gerektiğini söyledi..O an üzüldüm boşuna sancı çektiğim için ağlamaya başladım..Ve yemek yediğim için saat 18.00a kadar beklemem gerekiyormuş açlığımı..Neyse bir şekilde saat 18.00 oldu hemen beni hazırladılar ameliyathaneye götürdüler..Ameliyathane ortamı cok güzeldi gırgır şamata herkes ,sürekli konuşuyorlar çok rahattılar bambaşka bir dünya sanki..Anestezi doktoru geldi biranönce iğneyi vurmalarını istedim sancım gelmeden..Ve sonunda vurdular hissettim ama cok az bir acı sinek ısırması gibiydi..Daha sonra yattım ve ameliyat başladı.Dokunmaları hissediyordum ama cok rahatlamıstım o kadar sancıdan sonra kuş gibiydim kızımın sesini duymak için sabırsızlanıyordum.Çekiştirmeleri sallanmaları hissediyordum ama hiçbir acı yok korkmayın.Veee tam 19.00 ‘de güzel meleğimin sesini duydum dünyanın en güzel sesiydi,ağladım rahatladım,şükrettim,sanki yeniden doğmuştum ordakiler bebeği sevmekten bana göstermeyi unuttular ne kadar güzel bir bebek maşallah dediler göbek adını Ayşe koyduk 🧿Bende görmek istiyorum dedim hemen getirdiler öptüm öptüm miss kokusunu içime çektim..Sonra onu götürdüler..Dikiş işlemlerim başladı.Onuda dokunma olarak hissettim bianönce bitsin çıkayım istedim ama fenalaşma,mide bulantısı bende olmadı..Yarım saatte dikiş işlemi sürdü.Ve dışarı cıktık tüm ailem beni bekliyordu Bursadan halamlar babaannem dedem herkes ordaydı..Çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.İlk günler gercekten zor ama bebeğimi gördükçe,kokladıkça ağrı sızı hiçbirsey kalmıyor.Şimdi biraz dikiş yerlerim sızlıyor ama günden günde daha iyi oluyorsun.5 günlük olduk bile 🙏🏻Umarım sizde meleklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız🙋🏼♀️Hoşgeldin güzel kızım Eslina Öykü’m 💕30.11.2019 💕