Deletedmom0065 Sibl8 yenidoğan kiyafetler maksimum 2 hafta falan giyilebiliyor dediler maalesef bende cok aldim ama. 3-6 almaniz iyi ama en uzun süre 6-9 lar giydiriliyormuş.
Deletedmom0065 Sibl8 bide bebeginiz erkekse erkek bebekler daha iri oluyormuş kiz bebeklere oranla. Erkekse eger 3-6 daha iyi kesinlikle . Bi ayına degil boyuna bakin. 50 cm olanlar var mesela 0-1 oluyor bebegi 52-53 cm doganlara ufak gelir
MSGG2403 Benim kızım 45 cm ve 2400 gram doğdu. Ve benim gibi minyon. Ben 0-3 ay olanları uzun süre giydirdim. Şuan kızım 16 aylık ve ben bazı kıyafetleri 9-12 bazılarını 12-18 alıyorum. Yani demem oki bebeğinizin doğacağı tahmini kiloya ve boya göre alın. 32. Haftadan sonra kıyafet almak bana daha mantıklı geliyor. Şimdi oğluma hamileyim kızıma göre daha iri ve önde gidiyor 32. Haftadan sonra boyu ve kilosuna göre almaya başlayacağım. Ufak tefek aldım ama çok değil. Normal Bi bebek çabuk büyüyor ama minyon Bi bebek uzun süre giyiyor kıyafetlerini. 😇
Gamzeli_1 Kızlar ben eğitime gittimde bana yeni doğan ve doğum yapmadan çok kıyafet almamı tavsiye etmişti ebem malum erkekler kıza göre hızlı gelişiyor bunun yanı sıra kilolu zayf vs duruma göre 2 3 parça 3 6aylk aldm şimdilik çocuğuma göre doğumdan sonraya bıraktım.
kyr9324 Sibl8 Benim oğlum 35 günlük 3-6 giyiyor suan biraz uzun boylu ve tombik 😊 Birazda bebeğn yapısına göre değişir yani
Arslande Ben 0-3 aylık aldım bi iki parça bayağı hediyede geliyo diğer ayları doğduktan sonra almayı düşünüyorum
Arslande Sibl8 bi tane hastane cıkısı aldım üç tane zıbın aldım iki tane de alt aldım başka bişey almadım ama şimdiden bir sürü hediye geldi. Onlarda beni 3 aya kadar idare eder
Ltfy 3,6 6,9 dün çantamı tekrar düzenlemek zorunda kaldım çünkü daha doğmadan küçük gelen kıyafetlerimiz oldu ve çıkardık hepsini🤦
Ltfy Sibl8 yok canım 3 6 ama çok küçük bizim kız biraz iri. Şayet öyle olmasaydı da sanırım en fazla 2 ya giyer ya gitmezdi. Dar yerine bol kıyafetler olmasıda hem bebeğin gelişimi hemde kan dolaşımı için daha sağlıklı Die düşünüyorum.
Kayraruzgar Sibl8 7 8 tane 0-3 gerisi 3-6 alın bence yaz olsa daha az alsanızda olur ama kışın kurumuyo çamaşırlar ben 6 9 da aldım çabuk büyüyolar diye
Kayraruzgar Sibl8 ben erken başlamıştım baya almaya neresi indirimdeyse aldım ama civil ürünleri bence güzel
Kayraruzgar Sibl8 hayır almadm 01 olmaya bilir 50 cm oluyo çünkü ben kendim 55 cm doğmuşum oğlumda 50 55 arası doğar diye düşünüyorum
Serapozdemir Oğlum bugün 44 günlük oldu daha yeni yeni 3 aylıklara geçmeye başladık boyu ve kilosuna göre değişir 0 çok almayın 0-3 alın onun yerine. Bide bebeğin ilk kilo ve boyu da önemli kıyafet seçiminde özellikle tulumlar çok çabuk küçük kalıyor