Asellinannesi Tazeanne0134 ya bılmıyorummm bı sey olsun bıraz daha kalıyım istıyorumm esımle beraber ama o zmnda yola cıkmam rısklıı ypcak bısey yokk artıkk dgumla ilgılı doktr bısey demedı bklmmm istnbuldakı ne der bılmıyorum burda cumartesı gdcem
Tazeanne0134 Asellinannesi aynen oyle canım bende o yüzden erken geldim işte yoksa son ana kadar kalırdım evimde bu arada hangi hastaneye gideceksin ben İstanbul'da çakmak erdem'e gidiyordum
Tazeanne0134 Asellinannesi bende pek bilmem zaten canım geçen sene gittim daha nasip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bsr37 Asellinannesi canım ben 31 haftalıkken gittiğimde bebek iri bide aşılamayla hamile kaldım diye riske atmayalım ocağın 18 inde sezaryen olsun dedi ama normal istiyorsanız bekleyin diyor bende kabul ettim o tarihte 39 haftalık oluyorum
Elina Ben 25+2 haftalık hamileyim telefonumdaki uygulamaya göre 17 mart, doktora göre 24 martta doğum yapacam
GGD Asellinannesi nasıl vermez doğum tarihi Ya o baya önceden belli oluyor bende 33+5 im normal doğum bekliyoruz Allah’ın izni ile Ocak 18 dedi doktorum (doktorum dayım.) erken gelme vs olmazsa tam günü 18 Ocak ınsallah.
Asellinannesi GGD anladımm cnımm yok tatlımm o daha bllı olmaz dyo hep bna ztn bu doktrda dgum ypmıycmda el mahkum
Ipek_ozsyhzry ezoterik işte bunu bende bilmiyorum ki doktorum 31mart dedi ultrasona göre tahmini mart sonları gelir dedi mart girince tetikte bekliycez anladığım kadarıyla 😂😂
ezoterik Ipek_ozsyhzry gerçi ne zaman gelecekleri belli olmaz tabi😃ben de bu belirsizlikten hoslanmiyorum ya çok planciyimdir çünkü 🙈
Senemufuk Asellinannesi bende 33 haftalığım doktor normal olursa son 26 ocak dedi sezeryan olursa 19 ocak ama tabi hiç brlli olmaz onlar ne kadar tarih verselerde bebek kendi keyfine göre takılıyor😂
Bsr37 Asellinannesi inşallah canım bide ben 3 sene bekledim olmasını o kadar tedavi süreci yaşadım ki Allah isteyen herkese nasip etsin 😊