htcceee Merhaba kızlar benim bebeğin gelmeye niyeti yok galiba benim gibi bu durumu yaşayan var mı ****
plnduygu htcceee 39+3 herhangi bir belirti yok. Artık çok sabırsızlanıyorum . Pazartesi duruma göre doktor gün verecek . İnşallah o zaman kadar kendisi gelir 🙏🏻🙏🏻
Beyzanurlina htcceee karnınız düştümü acaba 38+2 haftalıgız ama kızım yukarı dogru toplanıyo kaburgam sıkışıyo resmen🤣 dogum pozısyonunda ama ne zaman düşerki acaba yada düşermi🤣 sıcak suya oturmaya başladım dun 🙏🏻
Htcblcn Kumsal_arin1 bizde 40+0 dayım gelen giden yok belirti yok 2.gebeliğim bakalım çok bekletmeden sağlıcakla gelseler inşallah
mai 39+3 tık yok 37de falan agrim vardi onlarda gitti. Nisan bile geldi agrilarim gelemedi. Karnimda yukarda benim dusmedi
AynurOncul 39 da beklemeye devam.. Havalar da soğudu içerisi rahat anlıyorum ama bence gelmeli artık Aralık bebekleri..
Htcblcn Zehraak 41. Haftaya kadar bekleriz dedi sonrası suni ile başlatırız dedi umarım ona kalmadan gelir diye dua ediyorum🤦♀️
HNur_06 38 haftalığız. Sizler kadar büyük değiliz ama gelmeye niyeti yok hümüşümün. Ne sancı ne ağrı.. Bakalım canları ne zaman isterse 🤔
Zehraak Htcblcn bnm 40+1 şuan Dr um riskli riskli diyor sürekli..bnde en azndan 41 e kadar beklemek istemiyorum ama o öyle deyince annemler eşim vs tedirginler yapalım yatış diyorlar sürekli ne yapsam bilemedim
Sibelclk 39+1 beklemedeyiz çarşamba günü 40 hafta olucaz suni sancıyla doğumu başlatıcak doktor inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Htcblcn Zehraak 41 e kadar bekleyebilirsiniz bence 43 e kadar bekleyen bile var ama tabi takipli suyunuzda çocuk hareketinde sorun yonsa bekleyin biz 41 e kadar bekleyeceğiz bakalım kolay doğumlar inşallah