Ysmn27lutfumusb Çalışmayan annelere doğum parası veriliyormu benim eşim askerde de böyle yardım vs oluşuyor mu
Meryem15Denizzz Ysmn27lutfumusb Ben bilerek dem sigortalı çalışan kim ise yani eşin yada sen para ona yatıyor ama iki kişi de sigortalı çalışmıyorsa verilmiyor diye bide SGK ayrı veriyor süt parası sosyal yardımlaşma ayrı aklınızda bulunsun oraya da sorun
Mislimelek Ysmn27lutfumusb ben çalışıyorum ama sosyal hizmetler yinede bir kereye mahsus bir para veriyor 1. Çocuğa 200 2. Ye 400 3. ye 600 veriyor benim bir oğlum vardı be şimdi ikizlerimi doğurdum 2. Ve 3. Çocuk diye 1000 lira verdiler
kaplan3 Ysmn27lutfumusb dogumdan sonra evrakların ve bebegın kimlıgı ile bulunduğun yerın sosyal yarımlasmasına gidiyorsun 1kere mahsus verılıyo ama ssk bılmıyorum cnm
Sumeyye_g Ysmn27lutfumusb 300 lira falan bebek parası bide süt parası oda çok az bişey olasan yani başka vermiyorlar
Meryem15Denizzz Ysmn27lutfumusb SGK ya giderseniz bir ara daha iyi bilgi alırsınız bide hastenin doğum kaydını yapması önemli