selamın aleykum oncelikli uzın olacak hakkınızı helal edin dün randevum vardı zaten 2 cm açıklığım oldugu soylendi neyse gece cok az minik minik agrılarım vardı neyse yattım uyudum sabah 11 de öyle bir ağrıyla kalktımkı bıçakla kasıklarımı kesiyorlar sanki neyse sancılarım düştü 2 şer dakkaya gitmedim evde rahat rahat ağlıyım dedim en azından gelen giden alttan muayene etmez diye baktım hiç geçmiyor daha dedim gidelim artık neyse geldik açılma 6 cm gelen parmaklıyo giden parmaklıyo bide acıdıkxa bağırma diye azarlıyolar neyse erkek kadın doğumcu geldi benimle cok güzel konusuyo mtıvasyon ediyo beni ilk gebeliğe göre çok iyi ıkınıyosun sancı cekıyosun falan derken aldı doğumhaneye 4 ıkınmayla prensesimin ağlamasını duydum bir oh çektim ve bağırarak Allahım sana şükürler olsun diye nasıl bağıyorum dikişlerimi hissetmedim zaten o ağrının yanında dikiş neki Ama Ömür Derin'im çok iyi güzel teyzeleri 38+2 de doğduk 3000 kilo doğduk benimki çok zor geçti bana göre siz bir avazda doğurun inşallah canım hamilelerim sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım 😍