Mervemm tiniminianne haha bende 15+4 gittim ve benimkide bacaklar üst üste sırtını dönmüştü göstermedi
Karasahinergiz tiniminianne Akdeniz sağlık vakfı (ASV) yaşam hastanesi mi acaba? ☺️ Çünkü bende oraya gidiyorum 🙂
Karasahinergiz tiniminianne aaa aynı hastane gidiyormuşuz😊 Belki de karşılaştık orda canım 🙂 Dr Nalan Cihangir benim de 🙂 doğumu da orda mı düşünüyorsunuz?
tiniminianne Karasahinergiz İnşallah canım şimdilik orada düşünüyoruz :) kayınvalideme çok yakın eltimde orada doğum yaptı memnunundu
Sueda29 22 mayıs.13 1 de %100 erkek dedi doktrm.15/1 de erkek dedi:) 17 1 im şuanda 1 hafta sonra kontrlm var :)
Karasahinergiz tiniminianne henüz benim kesinleşmedi canım ama mennumum bende doktorumdan bakalım süreç neyi göstericek🙂 gebelik eğitimlerine katılmayı düşünüyor musun? Olursa benim de haberim olsun ben çok istiyorum da 😊
tiniminianne Karasahinergiz aaa evet canım olursa mutlaka katılmak istiyorum:) kendinde bakıyorum hatta dışarda falanda varsa onlarada giderim 😁
Karasahinergiz tiniminianne evet canım gebelik eğitimleri oluyor ama belli bihaftadan sonra kabul ediyorlar ben görüşmüştüm kabul etmemişlerdi sanırım doğuma bikaç ay kala olan hamileleri kabul ediyorlar bulursam eğitim bende seni bilgilendiririm ☺️
Gizem-uyann Gokceylmazz çikolata ye gitmeden önce ben onun sayesinden 12 hastalıkken ögrendim ve ultrasonda kıpır kıpırdı