MrsClk İyi bir Perinatog olduğunu duydum aranızda giden,duyan,bilen var mı ? Ayrıntılı ultrason vaktim geliyor ve hiç bir bilgim yok..
Ebruliiiiiiii MrsClk Canim bizdee gittik Ali hocaya memnun kaldım işinde gercekten cok iyi Gaziosmanpasa Kadin sagligi tip merkezinde 450 tl ucreti diger hastanelere de gidiyor orda fiyat biraz daha yuksek ama tip merkezinde 450 tl dusunursen aklinda bulunsun .
Yusufunannesi_ Ben gittim ve inanılmaz derecede memnun kaldım. Her şeyi aşırı detaycı bakıyor, iyice inceliyor, aşağı yukarı 45 dakika-1 saat sürdü muayenemiz
MrsClk Yusufunannesi_ canım peki normalde de Ali bey hastası mısın ? Beni kendi doktorum yönlendirdi Ali beye. Birde fiyat ne kadardı
Yusufunannesi_ MrsClk hayır değildim aynı hastanede çalışan Ceyda Hanıma gidiyordum. 600-650 _₺ gibi bir ücreti vardı
melolevo Anne18 Ali bey Medical park Floryadaydı. Bahçeşehir Liv e geçti maalesef iyi bir doktordur. Tavsiye ederim 👍🏻
melolevo MrsClk belki orada da çalışıyordur ama Medical park Florya da hala internet sitesinde duruyor. Kaldırmamışlar. Perinatologlar 1-2 hastanede birden çalışabiliyor
MrsClk Ebruliiiiiiii doktorum da böyle söylemişti ama artık kadın sağlığında değil dedi gop medical parkta demişti ama şimdi araştırıyorum gerçekten de Bahçeşehir medical çıkıyor 😱
Deletedmom099 Ben o hastaneye gidiyorum ceyda hanıma ali beye yönlendirdi fakat 675 lira dediler bana çok fazla geldi
Deletedmom099 MrsClk 675 lira onun fiyatı bana fazla geldi açıkçası o yüzden fehmi yazıcıoğluna gidicem haftaya