Deletedmom00260 Poncikveannesi Var canım diyetisyene gitmiştim 15 gündür diyet yapıyorum 3 ana 3 ara öğün verdi artık onlara göre uygularım.
ems1 Ruhsuz erken farkedilmiş senin ama normalde şeker yüklemesi o dönemlerde yapıldığı için benim fark edildi , gebelikten önce normaldi benim cnm değerler
Ruhsuz ems1 canım benim de her şey normaldi 3 aylık şekerim 5.2 çıkmıştı idrarımda da şeker yoktu açlık şekeri de iyiydi hiç bir doktor şeker var dıkkat et demedi 4 kez kayıp kürtaj yasadım o zaman da belli olurdu o kadar çok test yaptılar bilmiyorum aklım almıyor
Hulya1920 Ruhsuz Merhabalar şekeriniz doğumdan sonra geçtimi bebeğiniz nasıl doğum yaptınız sanırım bayağı önce yazılmış
Ruhsuz Hulya1920 merhaba evet geçti gayet normal yiyip içtim ,bebeğimi sezeryan ile doğum yaptım sıkıntı çıkmadı hamdolsun 3 kilo doğum yaptım
Hulya1920 Ruhsuz Maşallah çok sevindim sizin adınıza şimdi tekrar gebesiniz sanırım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim 😊
Ruhsuz Hulya1920 çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ,evet 9 haftalık hamileyim ama yine şeker sıkıntım başladığını hissediyorum, hayırlısı ile kolaylıkla geçsin günler ,Rabbim dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🤲🤲Zor süreçler