Brnsl Sibl8 normal doğum istiyordum son aya girdim ama korkudan vazgeçtim sezeryan günü aldım bugun. Sezeryandan korkarken kendi isteğimle doktora söyledim ama değişik duygu içindeyim. 😭😭😭 son 12 gün
Sema1994 Brnsl sezeryana hic kalkisamam ya tam normal dogm zor deil ama cocuktan snra dikisin atiliyor hemn ayaktasn her isini yapabiliyorsun dikislern hemn iglesiyor ama sezeryanda dikis yerin iyilestikce en ufak bi usutme de hemn agriyor
Gamze0144 Sema1994 hahahaa deli hatun😂😂bende ilk dogumumu yaparken doktor bana daha dur acilman az cogalsin gorecegim seni demisti.elimdeki serumu söküp karinin ustune atlayasin gelmisti de iste prenses bünyeme yakistiramadim😂😂🤣🤣
Sibl8 Gamze0144 yaaaa balım benim inşllah dediğin gibi olur erkek kuzum benim ❤❤Sağ salım kucagimiza alırız strese girmeyecem videoda izlemeyecem daha 😊🤣
Sema1994 Sibl8 korkma ya herkesn dogumu bir deil bakma biz burda yazioz ciziyoz ama vallahi bak kmisi ih demeyle sancisiz cikariyor allah buyuk sn bi tek ona sığın 😍
Gamze0144 Sibl8 video izledimce kafaya takarsin.sal gitsin tatlim 😊 hersey hayirlisiyla olacagina varacak no stres no problem😊😊
Gamze0144 Sema1994 onu hiç söyleme hele bide kasilmalar oluyor ki off offf diyombunu yaparken bu basima gelecekleri unutmusum😆😆
eserivgen Nur_arkn benimde öyle valla bende 31 haftaligim ama arada bir ağrım ve karında sertleşme kasılma oluyor inşallah erken olmaz zamanında sağlıkla gelir yavrularımız 🤲🤲
kayrahazalayaz Sibl8 benim 3. Sezeryan olcak 3. Sezeryan anneye sıkıntı çıkarıyor diyorlar o korkutuyor beni 😢😢 şafak 3 şubat
Gamze0144 Sibl8 aklina oyle seyler gelmesin tatlim guzelferah seyler getir git bebegine esya aldiysan onlara bak.onlarin icinde miniğini hayal et😍😍😍😍