Nur_arkn Sibl8 ben ikinci bebeğimi bekliyorum ilk doğumumda korkmamıştım ama şuan korkuyorum başıma ne gelecegini bildiğim için😕
Bebek1 Sibl8 Benim ilk doğumum rüyamda bile görmeye başladım 14haftalık bebeğim ister ister bi korku heyecan oluyor 😬
Sibl8 Nur_arkn dun rüyama kadar geldi ya kesilmesi vb şeyler herhalde korkudan ruyalarima kadar girilebiliyor
Nur_arkn Sibl8 o daha kötü cidden kesilmelerini izliyorum videolara bakıyorum normal doğum olsun diorum herşeyin en doğalı makbul
Sibl8 Nur_arkn 28 .haftadayim durumum iyi ama bebeğin hareketleri ya güçlü oluyor ya güçsüz bende anlamadım akışına bıraktım bakalım suanlik beyaz akintım felan oluyor arada agrim sizim yok Alaha sukur
Nevinnn Nur_arkn ben 24 haftalığım çok şükür şuan rahat bi hamilelik geçiriyorum ınsallah böyle gider 🙏
Gizemasyam Nur_arkn merhabalar ☺️ Bende en başından beri normal doğum diye tutturdum ama bugün itibariyle 37. Haftaya girdim korku başladı 🥴
Ozge__ Sibl8 şu an aynı haftadayız ve aynı sorunları yaşıyoruz neden acaba bi hissedıp bi hissetmıyoruz 😕😕😕