Semella Arkadaşlar merhaba. 32.haftada çalışamaz raporu alıp doğum iznine ayrılacağım fakat bir şey merak ediyorum. Son adet tarihine göre mi veriliyor rapor yoksa ultrason 32.hafta olması mı bekleniyor. Yardımcı olursanız sevinirim 🙏💐💞
GGD Semella doktorundaki tarihe göre veriliyor canım doktorunun söylemesi lazım bana 1 buçuk hafta önce verildi çünkü. Peki benim merak ettiğim bu rapor otomatik sisteme düşüyor mu biz mi bişeyler yapıyoruz.?
Gulfem07 Semella ultrasonda kaçıncı hafta görünüyorsa o ben 32+3 de gittim cuma gün aldım o hafta içersinde mutlaka alın ama cuma gününe kadar yani.
Gizemabc Semella sata gore 32.haftada aliyorsunuz; ama birkac gunluk erken ya da gec alabilirsiniz. Ben 32+3te almistim. Ctesi gunuydu.
FulyAtik GGD otomatik olarak sisteme düser ama ara ara hemen düsmez e devletten kontrol edebilirsiniz
FulyAtik GGD iş göremezlik ödeneği diye yazsaniz cikiyor analik yazar yaninda zaten eger ödeme yapildiysa görürsünüz yapilmadiysa düsmez ekrana
GGD Semella benim tam 32. Haftam dolduğu için verdi suan 33+4 olduğumuz ıcın ben 1 buçuk hafta önce aldım demek istedim.
duyguyilmaz Cuma ya da cumartesi verebiliyor oyuzden 32+3 vs olabilir. Reglye gore veriliyo cunku benim onden gidiyo gelisimi.