Gamzefatma Iyi akşamlar arkadaşlar bende yüksek tansiyon problemi evde ölçüyoruz yok 11 12 lerde çıkıyor hastane de biraz fazlalaşıyor 13 8 9 gibi idrarda da protein kaçağı var bu nedenle dokturum perinatoloji ye yönlendireceğim dedi aynı durumu yaşayan var mı perinatoloji ne alaka 36 + 3 deyim bu arada
EcrinveSelim Gamzefatma senin için daha iyi olur canm tansiyon skntı yani riskli yükselmesi oyuzden oraya sevk etmiş
Zeyk Gamzefatma idrarında protein kaçağı varmış tansiyonunu da kontrol altına alacaklar şuan erken doğum riskin olabilir senin ve bebeğin için sevk etmişler perinatolojiye kötü bişey değil inşallah hiç sorun yaşamazsjn canım 🙏 kontrol altına alınır umarım herşey
Eliz25 Gamzefatma beni de perinatoloji doktoru takip ediyor canim riskli gebelikleri takip ediyor ona gore doğum programı ayarlıyor korkma bebeğin ve senin için daha iyi olmuş bu durum benim de suyum fazla bebegim ters ve gelişim geriliği var bebegimde perinatolog doktorum sağolsun çok ilgili senin de gebeliğini kontrol altına alır inşallah doğuma kadar rahat geçirirsin en azından düzenli şekilde bebeği detaylı ultrasondan takip ederler en azından. Sağlıkla al kucağına inşallah
Gamzefatma Dilann12 evet öyle ama hiç duymamıştım böyle yönlendirilen ve sizce benim çok riskli bi durumum var mı tabi ki daha iyi değerlendirir ve bilir doktor ama bende 13en fazla tansiyon heralde tedbir amaclı.. Bu arada kilom da var 97 98 le hamile kaldım 115 oldum
Dilann12 Gamzefatma şimdi bi baktım da benim tansiyonum 13/8-14/7 cıktı yaa . yok endişe etme korkma takip ederler
Aysessss Canım ben senşn kilona 23. Haftamda ulaştım :( preeklampsi geçirdim, sonu iyi olmadı, endişelenme, haftan baya ileri, Allah kurtarsın, perinotolog doğru adres 🙏🏻
Gamzefatma Aysessss sağol canım kilo da önemli gerçekten inşallah sende sağlıkla ıyi sonuçlar alırsin canım
Deletedmom2224 Gamzefatma riskli gebelik bölümüne yönlendirmis alakası şu gebelik zehirlenmesi geçirme ihtimaliniz var her şeyin ayrıntılı düşünüp güzel bir tedaviye başlanması için gitmenizi istemiştir gayet mantıklı bir hareket
Eliz25 Yenianne65 evet ayrıntılı ultrasonda ordan oluyor ama riskli gebelikler son aylarına kadar orda takip ediliyor ayrıntılı ultrason birtek o bölümde var diye doğuma kadar sıkı takip yapılması zorunda diğer doktorların aletleri ile görünmeyen şeyler var çünkü o yüzden riskli gebeliklerin hepsi ordan takip ediliyor
38Prens38 Gamzefatma ben varım canım aynı durumdaydım zehirleme oluşunca acil sezeryana alındım 33 hafyamda
38Prens38 Gamzefatma bebek 24gündür küvezde 17 18 gün yogun bakımda kaldı sonra normal servis küveze alındı ayını doldurup cıkacak
38Prens38 Gamzefatma solunum sıkıntısı enfeksiyon sarılık bagırsak bakterisi gibi sorunlar atlattık hala antibiyotik kullanıyo