Selcen Arkadaşlar 26. Hafta bitmek üzere 27 giricem bu hafta azaldı hareketleri gün İçin de kıpırtı hissediyorum tekme felan çok nadir normal mi bu durum
Ilknur_emin Selcen bu haftalarda normal.canm.bende 29+5 im bende aynı durumu yaşadım doktorum normal dedi 31 inci haftadan sonra düzene giriyormuş bu haftalarda hızlıca geliştikleri için oluyormus
Terspektif Selcen ya benimde öyle birkaç gündür 26+3 deyiz anlam veremedim pazartesiye de ancak randevu aldım çatlıcam o güne kadar 😒
ebrukavi-19 Canım ben bugün doktora gittim aynı sorundan biraz suyu azmış nar suyu ya da havuç suyu iç suyuda bi anda içme yavaş iç dedii
Ilknur_emin Terspektif normal canım korkma bende aynı durumdayım gelişme dönemleri olduğu için normal dedi doktorum bu arada bizde 29+6yiz
Medine_1992 Terspektif canım benimde iki gündür bir durgun ya normalde kıpır kıpır olurdu güçsüz gibi tekmeleri oluyor demk bu haftalarda
Terspektif Medine_1992 evet canım sanırım öyle 😔 benimki de normalde hiç durmuyor diye çok endişelendim ama bugün biraz normale dönmeye başladı demek ki ara ara olacak böyle şeyler. Zaten 28 haftadan önce düzenli ve net olmayabilirmiş 😕
Ebru9360 Terspektif bende 25+2 yim 2 gundur hic yok gibi biay hareketleri burda okuduklarim kadaryla normal yazmis herkes ama
Terspektif Medine_1992 valla canım memleketteyim işte premses gibi bakıyo annem bana 🤣 çok şükür iyiyim bi sıkıntım yok sen nasılsın nasıl gidiyor
Medine_1992 Terspektif oh ne güzel canım valla aynı benim canım anniş gitti kociş zaten hep işte yuvarlanıp gidiyorum oğluşla 😁 yarın yine görcem pasşamı renkli
Seymaa16 Kızlar karın agrısı sertleşme oluyor mu sizde bende 27.0 haftadayım . Midemi bazen bulandırıyor karın agrısı 😢 çalışıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum
Masallar Seymaa16 bende de karın ağrısı sertleşme oluyor ve o sırada herşeyden tiksiniyorum. Midem bulanıyor ilk aylardaki gibi kusma isteği oluyor.
Terspektif Medine_1992 ohhh maşallah kuzum ya bende pazartesiye ancak randevu buldum özelde inşallah bende pazartesi adamakıllı görebilicem 🥰
Seymaa16 Masallar o yüzden hemen bişeyler atıştır unut canım ben başa donmek istemıyorum 🤭boşuna 2. Tremester a balayı ayı demıyorlarmıs 😇geldi 3. Trimester hadı bakalım 🤔