Cansusezgin Hanımlar 32+4 günlük hamileyim telefonla eşimle konusuyordum bı anda tuvaletim gelir gibi oldum olduğum.yere birakiverdim çişim gelir gibi oldu acaba suyum mu geldi tecrübesizim yardım ci olun lutfen
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Cansusezgin Okuduğum kadarıyla soruyorum çok mu aktı saf sıvı mıydı yoksa sarı ile karışık su gibi birşey miydi
H1z2a3 Cansusezgin canım eğer durduramıyorsan evet suyun gelmiş denektir bide devam eder sürekli öyle bir seferlik değil Birden fazla bi su gelir sonrasında azar azar gelir çamaşırın bayanıslanır ama
H1z2a3 Zeyk yok öyle korkmasın suyu geldiyse de bnm suyum geldi iki saat sonra sancım başladı gece ikiden 6 ya kadar bekleyip öyle gittim hastaneye
Cansusezgin Cokokuyan_dorukusunannesi48 hunilimom H1z2a3 Zeyk /l//Aycha hanımlar suyum değilmiş gelen korkulacak bişey yok doktra gttim büyük ihtamlle doktor idrarını tutamadın farkinda olmadan dedi 🙈 Alttan muayene yaptı ultarsyonla baktı nst bağladı bişey çıkmadı ama tek sıkıntı rahim ağzı kısalmış öyle söyledi Protestan fitil.verdi kulanan dedi ilsiki yasak yatak istirahati yap dedi rahim ağzı kısalığı ne oluyor neden oluyor bilgisi olan
Zeyk H1z2a3 hiç tecrübeli değilim 🙊 ilk gebeliğim hayırlısı olsun valla inşallah vaktinde gelir yavrusu
hunilimom Cansusezgin hayırlı olsun canım sevindim rahim ağzının belki bi uzunluğu var bazen hamileyken kısalıyor eğer sınıra gelirse erken doğum olmasin doğum başlamasın diye dikiş atılıyor o yüzden doktorunun dediğine uy canım hayırlı doğumlar olsun
Cansusezgin hunilimom ilaç verdi fitil onu kulan dedi sürekli istirahat et dedibu durumda ev işleri yapmalımiyim bilmiyorum ilişki yasak dedi