Mesa33 deletedmom2626 ben de alamadım kafam çok karışık🤦♀️ kulaktan mı alından mı temassız mı koltuk altından mı çok yorum var ben de bekleyeyim burda
Sema12 deletedmom2626 cnm ben alindan digital ates olcer aldm eczanelerd satiliyor , cok memnunm dogruda olcuyor bence alin ewd bulunmasi gerekn en onemli seylerdn biri 👍
Zade deletedmom2626 En iyiydi koltukaltı bence canım diğerleri bikaç birim düşük yada yüksek çıkarabiliyor zamanla
deletedmom2626 Mesa33 bi arkadaşımda iki ayrı marka aldı belki biri yanls ölçer diye. Şaştım kaldm 🤦♀️
anneee deletedmom2626 ateşölçer doğduğundan beri elim ayağım oldu bence gerekliler listesinde alınmalı
Mesa33 deletedmom2626 😂 o da iyiymiş çok mantıklı geldi canım 😸 temassız olana zararlı ışın olabilir dediler soğuttular. Ama şöyle bakınca da çok iyi gibi görünüyor. Senin çevrende hangisini öneriyorlar
anneee deletedmom2626 hayır her gece ölçmüyorum ateşi olduğunu düşündüğüm zaman takip ediyorum ilk zamanlar çok enfeksiyon geçirdik
anneee Esesen weewell markası 215 e almıştım iki yıl olmak üzere temassız ateşölçer oda sıcaklığı vücut sıcaklığı nesne sıcaklığını ölçüyor
deletedmom2626 Hlyrdvn odanın ısısınıda alıyormuş içten gelen bir adeş var ise ve dışa vurmadıysa ozaman ne olacak 🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
melolevo deletedmom2626 ateş ölçer kesin alınması gereken şeyler arasında. Bende braun kulaktan ölçer var zaten temassız ölçenlere güvenmiyorum