Mrym80 Merhaba arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim bebeğin kafası aşagı inmiş erken doğum riskinden dolayı doktorum progestan verdi kullanan varmı
Sedahmettt Mrym80 bende 15 haftalığım 1 hafta oluyo kullanmaya başlayalı 200 mg kullanıyorum ilk ağızdan alıyordum kabızlık sorunum olduğu için doktor fitil olarak kullan demişti geceleri yatarken atıyorum .
Mrym80 Hikayem1 nasıl kullanıyorsun bana bugün verdi ağızdan alma tansiyonun düşer miden çok bulanır dedi ama bende korkuym bebeğe bişe olur mu die
Hikayem1 Mrym80 Banada aynısı söyledi yatmadan önce iç yat dedi içip hemen yatıyorum uyuyorum hiçbir şeyde olmadı canım
Emofoise Hiçbir şey olmaz arkadaşlar ben şuan 34. Haftadayım 5. Haftadan beri kullanıyorum . Ağızdan olarak kullanıyorum . Progestan ın kanıtlanmış hiçbir yan etkisi yok ne anneye ne de bebeğe . Çünkü progestan bir ilaç değil takviye hormondur
Minnosannis01 Emofoise merhaba kaç miligram kullandınız acaba? Kasılmalarınız olduğu için mi verdiler
Emofoise Minnosannis01 evet çok kasılmam vardı ilacı 25. Hafta da bıraktım sancı artınca geri başladım 200 mg
Bkta Sabah akşam fitil şeklinde 200mg lik kullaniyorum 28.haftadayim erken doğum riskinden verdi dr ama daha önceki haftalarda da kanama olduğu için kullanmıştım faydasını gördüm.
Esrayagixemir1604_ Bende 1 haftadır kullanıyorum fitil olarak yine de gündüzleri aldığımda halsizlik mide bulantısı yapıyor bende 33 haftalık hamileyim daha önce erken doğum yaptıgim için bunda da kasılma oluyordu verdi doktorum