_zehra_ Sldmrt önceki iki hamileligimde de kullandım ıyi geliyodu . Bunda da doktorum kullanabilirsin dedi ama hiç fayda etmedi. Zararı yok demişti doktorum . Sizde danışarak kullanin
ozgeya Sldmrt 5 haftalıktan doğuma kadar günde iki kere kullandım.bir zararı olsaydı doktorum vermezdi zaten,bu konuda ona güvenirim.Bir sıkıntı da yaşamadım.Bulantımı tamamen kesmedi ama hafifletiyordu.
Sldmrt _zehra_ bana da doktor yazdı sabah öğle akşam aç karnına içebilirsin dedi ama zararı olur mu diye merak ettim.
Sldmrt Aslgly bir sıkıntı yaşadınız mı ilaç yüzünden? Ben günlerdir kullanmamakta direniyorum ama artık bulantım çok arttı
Aslgly Sldmrt bende her bulantımda kullanmadım yani artık canıma tak ettiği zamanlar kullandım. Gece bulantılarım çok oluyordu o yüzden yatmadan bi tane içiyordum. Doktorum günde 3 kez içebilirsin dedi ama hiç o kadar fazla içmedim. Bi zararını görmedim şükürler olsun ki
Dlmm Ben de cok kullandim sonra burdan sagolsunlar prilam dr onerdiler ondan hemen vazgecip prilami kullanmaya basladim gebeler icin iyi bir ilac metpamidi sk kullanma demisti doktorum o yuzden ben de sana onereyim iyi geliyor😊
Sldmrt ozgeya bana da günde 3 kez yazdı ama ben en dayanamadığım yerde alıyorum. Ama prospektüsünde gebeliğin son döneminde kullanılmamalı yazıyor :/
Sumeye-1 Benim doktorum da metpamidi önerdi hiç bi faydası olmuyo ve uykudan başka hiç bi işe yaramıyor her sabah kusmaktan bıktım artık bulantı ve kusmak çok kötü 😔
Dlmm Sldmrt sifalar dilerim dedigim ilaci soyleyin doktorunuza onu kullanmaya baslayabilirsiniz zarari da yok😊
ozgeya Sldmrt son döneme kadar kullandım bir sıkıntım da olmadı.son zamanlar düzenli günde iki kere kullanmadım,kendimi iyi hissettiğimde almıyordum.