tazee_annee 1Meftun bak her annede oluyor bu korku mutlaka bnde her randevu da korkardım smdi 27 haftaligiz 😊
1Meftun Peki sizlerde hamilelik belirtilerinden çoğu var mı, benim sadece bazen bel ağrım oluyor, genelde halsizliğim var ve göğüslermin üstüne yatamayacak derecede acım var. Bulantı hissi falan yok
Gamzedngdn Selam kızlar ben bugün 10+1 oldum günden güne alışıyor insan 7 haftada kalp atışı duymuştum çok şükür allah hepimize sağlık versin 🥰
Gamzedngdn 1Meftun evet biraz öndeyim ilk öğrendiğim günler uyuyamıyordum çok heycanlıydı ve ben PCOS olarak hamile kaldım. Sonra sonra alışıyor insan tadını çıkarıyorsun 🥰
ceylin4 1Meftun yapar canım ama mesela ben adetim üç gün geçince beta verdim 1570 çıktı doktor vajinal ult. Baktı bişey görmemişti sonra 5+5te kese gördük biz. Ultrason cihazının bile farkı olabiliyor yani içini ferah tut
1Meftun Gamzedngdn o kadar cahilim ki bu bahsettiğiniz tabirlerden bile anlamıyorum ben sadece test yaptım kan aldırdık ve hemşire hamilesin dedi. Tek bildiğim bu
Gamzedngdn 1Meftun adet düzensizliği bahsettiğim canım 😘 ilaç kullanmasam hiç adet görmüyordum. Aşılama yaptır onu yaptır bunu yaptır deyip durdular 2,5 yıllık evliyim iki kez çatlatma iğnesi tedavisi denedik olmadı aman daha erken dedim kendi haline bıraktım iki ay sonra ilaç kullanmaya başlamak için tedbir amaçlı hamile olmadığıma dair belge gerekiyordu kan verdim bi baktık ki hamileyim 🥰🙏🏻🤰🏻 Hiç tedavisiz 🙏🏻
1Meftun Gamzedngdn ne kdar güzel beklemediğiniz bir anda rabbimin mucizesi çok sevindim inşllah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben ilk defa yaşıyorum okuyorum okuyorum ama işte değerler falan hiç bişe anlamıyorum mesela örneğin 10+1 demek, 10 hafta 1 günlük hamile demek değil mi bunu bile tahminen anlamaya çalışıyorum. Ama adınıza çok sevindim
ozlemcimen Haftama girdim ben de bugün. Kalp atışını gördük ama duyamadık daha. 2 haftadır görmüyorum bebeğimi bana kalsa her gün görmek isterim ama şartlar işte. Sabretmek gerekiyor
Edafatih Merhabalar bizde 4 haftalık olduk çok heyecanlı bir durum arada hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor çok mutluyum ve çok heycanlı 🥰🌸 dizlerinde ağrılarınız oldumu acaba bu dönemlerde 😘