Mcvhr_dgn Kumsalinannesii demek ki huylar aynı canım benim kide aynı bugün yediğini yarın yemez şimdi hamilelikte herşeye en tiksiniyorum zor oluyor hergün farklı farkı
Mcvhr_dgn Gnl-grb valla üç yaşına kadar yiyordu Bi sorun yoktu bende öyle düşünüyorum artık bıraktık kendi haline
Yldzeyll Mcvhr_dgn benim ki de yemiyor kokusu olduğu için bile sofraya gelmek dahi istemiyor akşamları süt büsküvi veriyorum p görmeden yumurta haşlayıp ezip sütun içine katıp veriyorum böylelikle yumurta tüketmiş oluyor 😁
Yldzeyll Mcvhr_dgn Allah razı olsun canım cümlemizinkini inşallah eğer süt seviyorsa dene derim görmeden
Mcvhr_dgn Yldzeyll amin kuzum sütü seviyor ama anlar çok fena süt içine bal değil şeker koy onu bile ayırt eder yani nasıl anlatayım herşeyin çok farkında tat olarak o yüzden bu kadar zorlanıyorum
Mcvhr_dgn Gnl-grb bende bıraktım zaten canım ama bazen insanlara laf anlatmak çok çok zor kavınvalidem sağolsun bu konuda çok canımı sıkıyor aaa yumurta en önemli şey yemezse nasıl büyüyecek boyu uzamaz ondan böyle küçük kaldı VS vs artık bende duymamazlıktan geliyorum
Gnl-grb Mcvhr_dgn zaten bu kayınvalideler insanı kanser eder ya evlenmeyi biliyorsak doğurmayı da biliyorsak bebeğimiz için en iyisini de annesi olarak biz bilirz ikinci bir anneye ihtiyacımız yok zaten çok zorlanırsak danişiyoruz size niye herşeyi en iyi biz biliyoruz gibi baskı yapıyorsunuz ki
Degisken Benim kızımda yumurtadan midesi bulanıyor. Yavaş yavaş beyazı yemeye başladı bir iki çatal sadece. Omlet olarak seviyor. Ben ne omlet ne haşlama hiçbir şekilde sevmiyorum . O yüzden kızıma kızmıyorum sofrayada haftada bir koyuyorum
Mcvhr_dgn Gnl-grb olur mu canım onlar kaç tane çocuk büyütmüş onlar herşeyin en güzelini en mükemmelini bilip yaparlar 🙄
nilly Mcvhr_dgn benim büyük olan bebekken hiç bisey seçmezdi herşey yerdi ama çok zayıftı hiç kilo almadı ana sınıfına kadar. Sonra çok gelişmeye başladı. Şimdi baya iri ama çok yemek seciyo. Hiç belli olmuyo işte ne yerler ne kadar büyürler . Sağlıklı olsunlar da napalim.
Mcvhr_dgn nilly bebekken ne güzel şeçmemiş canım bunun faydasını da ilerde görmüş demek ki valla aynen öyle canları sağolsun annelik hep diyoruz ki onlar için herşey dört dörtlük olsun