abcd1234 Ceren58 hayır suni sancı vermediler.saat 10da alttan bi ilaç verdiler sadece.11 civarları kendimi doğumhanede buldum.11:30 gibi de bebeğim doğmuştu zaten🤗🚼🌺
abcd1234 Ceren58 ah o heyecanla aklıma bile gelmedi adını sormak 😊rahim ağzını yumuşatan bi ilaç olduğunu söyledi doktorum🌺
Nurcan6148 abcd1234 Bende ikşnciye hamileyim 25 günüm kaldı.İlk dopumum çok çok zordu.2. Ye 7 yıl sonra cesaret edebildim.Normal doğumlarda 2.doğum daha kolay oluyormu merak ediyorum.
abcd1234 Nurcan6148 valla diyorum arkadaşım, ilacın verilmesi ile sancım başladı ve oldu bitti herşey.sıkıştılırmış paket program şeklinde yaşadım bütün hepsini ben bu doğumumda.benim de 2.doğumumdu ve gayet kolaydı😊insallah seninki de öyle olur biter🤲🏼🌺
Ybusra abcd1234 allahım bağışlasın darısı başımıza inşallah 40 +4 olduk ilk doğum olacak rabbim böle kolay bi doğum nasip eder inşallah Doğum başlayınca suyunuz geldiğinde falan bebk de gene de hareket oluomu acaba ve öncesinde nişan falan gelmişmi ydi
abcd1234 Ybusra aminnn insallah🤲🏼😊 suyum önce geldi, geldikten sonra da bebek hareketleri kesilmedi hiç.yoğun bi şekilde devam etti.
Ybusra abcd1234 hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤰🤲🤲🤲