Burcnnn Sizlerde de oldu mu doktorum eve gönderdi sabaha kadar bekleyeceğiz. Ebe alttan muayene etti ama açılma yok dedi o kadar canım yandı ki bacağım kasıldı sancılarım yüksek
Obsesifk Burcnnn hastanede tutsalar daha iyi olmazmıydı sonuçta sancılarında var neden eve gönderdiler ki inşallah sağlıkla doğurursun devlet mi
alewer06 Burcnnn açılmalarını beklemek için yollamıştır büyük ihtimalle kanaman muayene sonrası mı oldu yoksa öncemi nişan geldimi ki belki yalancı kasılmalardır
123w123w Burcnnn benimde 36+4 de gelmişti kanamam 1 parmakta açıklık vardı ama sancı yok 1 hafta oldu şimdi 37+4 olduk bugün gidecem sabah 8 de bakalm ne dicek
Burcnnn Obsesifk özel hastane fakat rahimde hiç açılmam yoktu doktorum normal Doğum yapabileceğim için geri gönderdi açılma olsun diye sanırım 😔
Burcnnn alewer06 evde adet ağrısı gibi bir ağrım başladı tam yemek yaparken ayakta iğne gibi batmalar hissettim sonra kan geldi aşırı değildi ama daha sonra hastaneye gittiğimde sancılarım yüksek çıktı bakalım birazdan gidicem nolucak
Zeynepmum 123w123w sizinle ayni durumları yaşıyoruz muayene olduktan sonra bizi de bilgilendirir misiniz?
Burcnnn 123w123w bende gidicem birazdan sizin o bir hafta da nasıldı ağrınız oldu mu benim ağrılarım var açıklık yok bebeğimin kalp atışları da çok yükseklerdeydi bebeğim için endişeleniyorum