AlGa Kizlaaaar nasil gidiyor gebelik ☺️ Coktandir yazismadik burda.. ben 11 haftalik oldum allahin izniyle ve hic midem bulanmadi cok sükür 🙏🏻🙏🏻 Sizler nasilsiniz? Kac haftalik oldunuz?
Iclalgoleli AlGa 13+4 olduk çok şükür 🙏🏻 Bugünler bile 6 haftalıkken falan nasıl uzak geliyordu şimdi yakında cinsiyetimizi öğreneceğiz ☺️
Betul55 AlGa ben de 11+3 oldum bulantılar devam 😂 ara ara kramp giriyor, onun dışında iyiyim gibiii 🥴😁
Aise_35 Günaydınlar 12+5 olduk bugün 2’li teste gidicem Bakırköy hastanesine inşallah iyi geçer dua edin bana. Mide bulantım benim hala devam ediyor geçen haftaya kadar çıkartıyordum ama suan çok şükür yok 🙏🏻
Aise_35 MerveAkty yok daha değil dün 2’li teste gittim sonuçlar 1 hafta sonra çıkıcak ama ultrasonda kafası erkek kafasına benziyordu 😂 koca kafalı
Aise_35 MerveAkty resimag.com/p1/7c59e535813.jpeg Böyle koca kafalıyız biz 😂 ilk baktığımda erkeğe benzettim ben kafa yapısından dolayı burnu minnak inşallah laz burunlu olmaz böyle minnak kalır 😂😂🤣
Aise_35 MerveAkty amin Canım Rabbim herkes annenin kucağına sağlıkla versin evlatlarını. Evlat acısı yasatmasın 🙏🏻
koza08 Ecosam35 merhaba uzun süredir cevap veremedim. Ben maalesef bebeğimin hiç kalp atışını duyamadım. Gelişimi durdu ve almak zorunda kaldılar. Geçen hafta kürtaj oldum. Dilerim buradaki herkese Allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldırır.
Aise_35 koza08 Rabbim sabır versin Canım çok üzücü bir durum. Allah kimseye yasatmasın inşallah en kısa zamanda yine olur 🙏🏻🙏🏻
Ecosam35 koza08 yaaa inanin cok üzüldüm bende ilk bebegimi 16.haftada kaybetmistim sizi cok iyi anlıyorum. Rabbim kucağınızi boşbirakmasin insallah en yakin zamanda tekrar can suyunuzu yollar rabbim ♡ dualarim sizinle Allaha emanet olun
koza08 Ecosam35 teşekkür ederim Allah size sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. Kimseye yaşatmasın inşallah.