Deletedmom0093 iremylmz Yaa ne tatlısın inşallah 😊🍀🌸💕 Ben sezeryan istiyorum normalden çok çok fazla korkuyorum🤗
Esrakif Deletedmom0093 bence hiç korkma bu kadar zor olsa normal doğuranlar nasıl doğurdu ki benim üçüncü gebeliğim inşallah sağlıklı olur da onu da normal doğururum 😊
Deletedmom0093 Betul55 Teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız. Doktorlar mide bulantısı için de takviyeler veriyorlar diye biliyorum. Ayrıca biraz daha sabır 3 4 aydan sonra bitiyormuş bulantılar.
Betul55 Ozget benimde sanırım öyle sürdü biraz ya. Ara ara ince şekilde akıntmn değişik renk oluyor. Bu ara normal galiba
Denizlila00 Herkeslere merhaba 🙈 bende 6+4üm . Kalp atışını duydum 🥰 mide bulantıları hat safhada , olmayanlar çok şanslılar 🕊 birtek tsh ım yüksek çıktı , bakalım doktor ne diyecek bekliyorum
Handan88 Denizlila00 merhaba benim de sınırda çıktı midem çok ağrıyor boğazım da da yutkunmak istemiyorum gibi bir his sizde belirti var mı birde kaç çıktı tshniz
Betul55 Denizlila00 merhabalaar hayırlı olsun bebeğin💕 tsh için tekrar tahlil yapıyolar galiba çok yüksek olmadıkca ilaç fln vermiyolar
Esrakif Betul55 ayyyy çok zor bende son 10 günde 2 kilo verdim 😔 ama iki gündür iyiyim en azından bu iki gün hiç kusmadım çok şükür. Azar azar tost tamamen yağsız yiyorum... idare ediyorum inşallah tez vakitte geçer de normal hayatımıza dönerizzz 🤲🏻
Safiye12 kızlar bende temmuz doğumlu olacak ama pembe akıntim var 6+4um başına gelen var mı pembe akıntı
Handan88 Safiye12 yerleşme kanaması da diyorlar bazen düşük tehlikesi de ama yine de siz dikkat edin doktorunuza da söyleyin bu durumu
TunarinAnnesi Safiye12 Merhaba canm 6+4 teyiz Bende de oluyor pembe akinti kasik gogus agrisi normal bu haftalarda kalp atisina me zaman gideceksin?
Handan88 Denizlila00 benim 2.57 çıktı ama doktor sınırda sürekli kontrol etmeliyiz dedi bende telaşlandım interntte okuyunca da baya korktum açıkçası
Denizlila00 Handan88 evet 15 gün önce benimde 2lerdeydi değer bi anda artttı takibinin yapılması lazım mutlaka
Glcnazz10 Betul55 bende temmuz annesi olacam insallah 9+2 Allah hepimizi hayrlsiyla kurtarsin insallah 😊