Hatice_ceylan Anneler ben 18 haftalık hamıleyım . Bebegım ıkı haftadır asırı hareketlı maşallah bıtaneme . Ama ıkı gundur cok az hareket edıyor ya . Bıda benı ıster ıstemez sıkıntıya sokuyor . Eskısı gıbı hareket etsın ıstıyorum sizce sebebbi nedir
Dilaraozturk Hatice_ceylan bende surada bekliyim benimde 2 gündür oyle aklma takılıyo normal mi acaba
Yenianne65 Hatice_ceylan benim de öyleydi 2 gün boyunca zar zor hissediyordum o karnım da tepinen bebek gitti başka bebek gelmişti sanki ama 2 gün sonra düzledi çok şükür
Ozgeurkn Hatice_ceylan canım o haftalar hareketleri düzenli olmuyor zaten sıkma canımı doktorlar 30. Haftadan sonra belirli bir düzen istiyorlar genelde ☺️
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Hatice_ceylan Canını hiç sıkma sağlıklıdır annesi.Dinleniyordur büyümeye çalışıyor uyuyordur bol bol büyüyeyim diye:)
Hatice_ceylan Dilaraozturk bugun kontrolum var ınsallh kalbını dınlıyor burdakı doktorlar ultrason deyıl ne yazıkkı . Bakacaz sorcam . Asırı hareketlı az hareket edıyor buda ıster ıstemez uzuluyom bısı olmus gıbı
Hatice_ceylan Yenianne65 ay ınsallh bızımkıde ya valaha of sıkıntıya dustum ama allahtan hareket edıyor
Hatice_ceylan Ozgeurkn babası goz derdırdı cocuguma 😔 cok fena tekme attı ona oda dedıkı vo cıkcak sandım dıyor sonrada az hareket etmeye basladı
Gizem3410 Hatice_ceylan bende 21 haftalık hamileyim hareketleri 18.haftadan sonra hissetmeye başladim bu aralar düzenli hergun hareket ediyor sizinde duzene girecektir ama her saat bası hareket etmesni beklemeyın tabıkı cogunlukla uyuyor :)
Ozgeurkn Hatice_ceylan üzülme kıyamam tatlı bişiler yiyip soluna yatsaydın 😔 bazen benimkinde sessizliğe bürünüyor korkuyor insan haklısın kuzum