mmeleky Yvsbsra canım bende 26 haftalık hamileyim vala şimdiden zorlanıyorm ama 37 ye kadar çalışmak istiyorm
Smnl Yvsbsra ben 32 de ayrıldım. İşim çok stresliydi zaten. Rahat bir işiniz varsa gittiği yere kadar çalışılabilir
Edaibo Şuan ben 35 haftalık hamileyim haftaya Salı 36 olcam o zaman izne çıkcam 32 de çalışabilir raporu almıştım artık zorlanmaya başladım
Yvsbsra Edaibo sanırım en ideali 35 de ayrılmak bana da çalıştığım yerde soruyorlar da duruma göre diyorum bende
Pavlov 37+1 e kadar calıstım ama 35 ten sonra cok zorlandım. Cuma günü izne ayrıldım bu hafta evimdeyim çok şükür 🙏🏻
Yvsbsra Smnl iş yerinde rahatım sürekli oturma hali içindeyim hatta o yüzden sırt ağrısı oluyor bakalım kısmet nekadar çalışabileceğim
zehraezgi hemsireyim bende 32 de uzattim 37 de dun ayrildm cok sukur 🤗5 haftami dogumdan sonraya aktardgm icin mutluyum
zehraezgi bu arada raporu 31+1 oldugunuzda alabiliyosunuz cunku 31bitmis 32 baslamis oluyo ve 36 + li haftalarda ayriliyosnz benm suan 36 +4 mesela yani 37.haftamdayim . 👼doktorunuz onu son adet tarihine gore ayarliyor zaten siz o haftada gidin yeterli
zehraezgi Yvsbsra 75 le hamile kaldim suan 86 yim 🤗ilk 5 ay acil serviste calistim sanirim tempo ve ilk gebelikden dolayimidir ne agirlik hissetmedim cok boyum 1.70 ilk zamanlar hastalar bile anlamiyodu hamile oldugumu kizim su tekerlekli sandalyeyi itiver diyenler oldu yani ;)
Belmaaa 11.haftadayım valla 32de direkt ayrılıcam zaten doğumum yaza geliyor öğretmenim doğum sonrasını kullanamıcam bari öncesini doya doya kullanayım
Tgbbbb Merhabalar bende Ocak ayında işe başlayacağım şuan 6+0 hamileyim kaç ay sigortalı çalışmam gerekiyor sigortalı çalışan bayanların aldığı doğum parasını alabilmek için bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?