Seraykanbur Kızlar nasipse 1 buçuk ayım kaldı doğuma ve biz eşimle hala isim bulamadık allahın izniyle oğlumuz olucak isim önerisinde bulunabilir misiniz 😭
Ergul_00 Seraykanbur biz de 35inci haftamizdayiz ..Allah kısmet ederse Ömer Mirza koymayı dusunuyoruz😊
Aysenam Seraykanbur biz ali sami koymayı düşünüyoruz inşallah. Ama benim aklımda olan diğer isimler Ali kemal, yiğit ali veya yusuf tu.
kimsebilmesindiye Aras atlas arasindayiz bizde ama atlas arapca kokenli oldugundan arasa kaydim sanki
Seraykanbur kimsebilmesindiye bende batın ismini düşünmüştüm ama allahın isimlerinden biri olduğu için koymak günah dediler kaldı öyle 😊
Seraykanbur Syma95 göktuğ ismini eşim düşünüyordu ama akrabamız var soyisimler aynı bide o yüzden kaldı 😊
[silindi] Bsygt Ahmed Arif bence, iki isim birden kullanılabilir en azından, diğerleri söylemesi zor ve uzun olduğundan sadece biri kullanılır
Bsygt Haklısınız aslında bakalım :) Muhammed isminde bir oğlum olsun istiyorum Allah nasip ederse başka oğlum olursa onun adı olur artık :) [silindi]
kimsebilmesindiye Seraykanbur yok canim ben agir gelir falan diye düşündüğümden degilde arapca isim koymak istemedigimden. Benim tanidik bir ark. Adi batın iyi cocuktur huyu suyu🤗