1anneadayi_ Mybabyyiscoming canım 8+6 daym aynıyız galiba mide bulantım benmde fazla prilam dr verdi doktorum iyi geldi tavsiye ederim 😓
1anneadayi_ Şimdi anket oluşturdum bak takip edebilirsin bakalım hangisini daha çok tercih ediyorlar 🤷🏼♀️ Bende çekiyorum bulantıdan 😕
Gulinal 8+1 benimde ve kokulara karşı inanılmaz hassassım, gün içerisinde 3-4 defa kusuyorum. 3 gündür başladı inşallah çabuk geçer 🥺🥺 çubuk kraker , beyaz leblebi , yeşil elma maalesef hiç biri iyi gelmedi 🤦🏽♀️😔
Gizemdiyarilaslan Mybabyyiscoming canım atlattım ben herkeste değişiyor ama bol bol muz yedim çok iyi geldi bebeğe de yaradı kilo kaybımda olmadı hatta artışta olmadı ama bebeğe yaradı dene istersen 😊
Mineyzc16 Kircicegi ben zoferi doğurana kadar kullandım doktorum her ay kontrol edıyodu Bi sorun olmuyor Du 9 ay sürdü bulantım
Kircicegi Mineyzc16 iki gun once doktora gittim kendi doktorum izmire gitmis bu farkli bi doktordu ve ilaci vermedi benim bulantilarimin psikolojik oldugunu soyledi ve ben cok sasirdim
Mybabyyiscoming Kircicegi kesinlikle psikolojik bir durum söz konusu bende orayı düşünmüyorum artık baya hafifledi sanki