5353_pehlivantugba Son 4 günüm pazartesi günü sezeryan dogumum var 😊😊 izmir tepecik araştırma hastanesinde olucam 😊😊
iiisilll 5353_pehlivantugba ayni gun sezeryan olacagiz Allah sag salim evlatlarimiza kavusmamizi nasip eylesin 🙏🤲
Zeynep1080 Şu an 36+4üm , 38+0 da sezeryan yapacak .5.tüpbebekte oldu, Ankara Medicana ,normal istiyorum ama 38 e kadar doğurmazsan bekleyemem sezeryana alırım 14 aralıkta diyo 😓Riske atamam plesanta yaşlanması başlamış yavaştan diyor
Eyomi48 Merhaba biz de 36+1 olduk ve artuk hareketleri daha az ya da daha önceye gore diyeyim. Geçen hafta art arda iki gün sancim oldu ama doğum sancısı degildi. Ben hurmaya basladim, tarçınlı su ile ahu dudu yaprağı çayını da haftaya başlayacağım ve sumo squat bakalim doğurabilecek miyim😂😂😂😂
Ozgebf Burcu77 alttan muayeneyle anlıyorlar canım. 2 haftadir her hafta muayene ediyolar ama değişen bişey yok. Biraz moralimi bozdu bu durum 😔
Burcu77 Ozgebf banada cati muayanesi yapti ama hic asagi inmis veya inmemis demedi ya yine mi bakicak alttan 🤦♀️
Ftm-Srgn HvvGlKrdl cok faydali canim ben de yiyorum bi de acilmayi kolaylastiriyor.insallah hayırlısı ve sağlıklı birşekilde aliriz kucaklarimiza.. Hurmanın tek kılınması Allah'ın birliğine işaret içindir. Resûlullah (asv) "tek" ile teberrük için imkân olan her şeyi tek yapardı: Nitekim: "Allah tektir teki sever."
Leyla9292 Kbra1234 benim 12 aralık denildi büyük bir ihtimal artık sadece biran önce geçsin istiyorum çünkü halim kalmadı vallahi adım atmak bile o kadar zor ki.birde iki gündür üzerine feci diş ağrısı eklendi çok zorluyor üçüncü sezeryan im olacak.rabbimden tek dileğim biran önce geçmesi.