HvvGlKrdl Bhraydn oyy oyy yerim yaa 😍 Gecmis olsun canim benimm.. Saglikla ve huzurla büyümeyi ve büyütmeyi nasip etsinn insallaah Rabbimm cok sevindim senin adina 😍😍🧿
Mervedmnt Ben de 38+4 üm. Nişanım geliyo öğleden beri. Hem korku hem heyecan. Ne yapacağımı bilemiyorum, merdiven indim çıktım biraz. Sancım falan yok ama kasılıyo sık sık, sancı ne zaman başlar acaba merakla bekliyorum.
Fatma-duru Mervedmnt kişiden kişiye göre değişir canım benim ilk Doğumda nişan geldikten 3 gün sonra Doğum olmuştu sağlıkla bir avazda kucağına al inşallah
Sedahatun Ben Aralık annesi olacakken 30 Kasımda 37+2 de doğum yaptım kızlar, darısı bebeğini kucağına almayı bekleyen tüm annelere inşallah. 15 günlük kızım var çok miniik❤️🙏🏻
Selvi06 Fatma-duru meraba tekrar naptınız acaba kontrol ne dediler ben gittim 3 gün sonra gel dedi aynı 🤷♀️
Fatma-duru Selvi06 bende gittim 3 cm açıklık var sancımda vardı haftasonu hala da az az var 3 gün sonraya kontrol verdiler alt muayene oldunuz mu? Acaba biz sizle karşılaşmadık mı bugün?
Selvi06 Fatma-duru yok olmadım gizem doktor doğumdaydı 2 saat sürer dediler onu beklemedim geldim belki karşılaştık ama bilmiyorum ki ismim selvi yener
Fatma-duru Selvi06 gizem doktor orada idi muayenede idi hatta bana tuşe yaptı ultrason sırasında isim okunurken duymadım hiç sisi bende Fatma mızrak ☺️
Fatma-duru Selvi06 ben en geç 7:15 de orada oluyorum erkenden sıramı alıyorum dinle bak sonra gel yanıma tanışalım 40+4 üm nişan geliyor benden ama açık renk doktor nişan o muhtemelen dedi
Thrmt_19 Benimde son 6 kaldi 39+1 im ama tik yok. Cok rahatim islerimide yapiyorum ama bu rahatlik bstiyo artik dogsa yaa hayirlisiyla😁
Fatma-duru Fatma-duru birde cinsel ilişki çok iyi geliyormuş açılmaya valla denedik bugün açılma olunca havaya uçtum resmen işe yaradı sıra bende artık çok daha fazla hareket ediyorum sürekli inşirah süresi okuyorum ve ayet var sümmessebila yesserah bolca onu çekiyorum ahududu yaprağı çayı da sancı başlatıyormuş eğer bir kaç güne gelmezse çayını içmeye başlayacam
Selvi06 Fatma-duru tmm dinlicem insallah bulurum sizi tanışmak isterim ayniyiz bende 40 +4 nisanım suyum hic bisiyim yok 🤷♀️😔
Fatma-duru Selvi06 merhaba selvi benim sabah nişanım geldi sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum sen nasılsın?sanırım 3 gün sonraya kalmayacak gelecek kızım☺️
Selvi06 Fatma-duru yaa çok sevindim inşallah dua edicem😊 hayırlısıyla gelsin ben malesef aynıyım nisan su ufak bi ağrı bile yok 😔
zehraezgi Ozgebf Saglikla buyutun insallah . tam kacinci hafta da aldnz suniyi kendi acilmaniz varken destek amaclimi yoksa hic yokken baslatmak amacli mi ? birde ne toplam ne kadr surdu suni almakla.dogum arasi acabaa
Ozgebf zehraezgi 40+4te aldim suni sancıyı. Kendi sancılarım gelmedi 3 cm acikligim vardı. sabah 10 da sancı verilmeye başlandı akşam 6 da doğum yaptım