Duuyguum Seb19 amin canm inşallah gelir mi dersin o güne kadar dün karnım çok kasıldı benim toplanıp durdu sürekli sabah geçti ilk defa böyle oldu
Seb19 Duuyguum valla bilmiyorum ki canım gönlümden geçen öyle olması arada benimde oluyo kasılmalarım ama devamı gelmiyo iki gündür artan sümüksü akıntılarım falan var ama ortada bişey yok insan gün azaldıkça iyice panikliyor
TubaKorkmaz 40 + 3. İnanmıyorum. Yani Ben hep erken doğururum zannederken hepten gecikmeye başladı umudum yitik
Fatma-duru Fatma-duru doğum yaptınız mı bende oraya gidiyorum benim günüm Cuma doluyor ve hiçbir belirti yok
Fatma-duru Selvi06 bende ara ara sancı oluyor ama gerisi yok en son muayenede açıklık yok idi bende Cuma gideceğim bakalım ne diyecekler büyük ihtimal suni sancı ile Doğumu başlatalım derler size ne dediler
Amineasya 38+6 iki gün önce çatı muayenesi oldum kanlı sümüksü akıntı geldi nişan mıydı bilmiyorum devamı gelmedi kasılmalar ve adet ağrısından başka belirti yok gelmeyecek bu gidişle 😢
HvvGlKrdl Amineasya Canim adet sancisi ve kasilman varsa bebek yavastan yola çıkmış ya da cikmaya hazirlaniyor demektir.. Nisaninda gelmis masallahin var.. Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin inşallah 🙏
Sevda41 Kbra1234 10 gün önce 1 parmak ucu kadar dedi doktorum cm olarak söylemedi hatta o benden bir hafta içinde doğum olur diye ummuş ama bu hafta bakmadı tekrar