Anasinifci Erzurumda detaylı ultrasona giren var mı nerede ve kaç TL ye baktırdınız? Devlete gidemeyiz cumartesi müsaitiz sadece özelleri söyler misiniz
Yusufakardes Anasinifci doktorum Fatma aydın Buhara hastahanesine gidiyorum bana özel ve devlette detaylı yapanların isimlerini numaralarını verdi akşama size yazabilirim hepsi erkek doktor olduğu için ben düşünmüyorum yaptırmayı 500diye fiyatı duymuştum
Anasinifci Yusufakardes çok pahalı ben ihsan doruyu aradım 150 TL dedi ama yaptırıp memnun kalan var mı acaba biz ağrıdan geleceğiz sırf bunun için
Busramom54 Yusufakardes merhaba. Cok zaman geçmiş ama erzurumda kimler yapıyormus detaylı ultrason paylaşabilir misiniz?
Yusufakardes Anasinifci fiyatta emin değilim dediğim gibi numaraları atarım arar öğrenirsiniz inş ben yaptırmayı düşünmediğim için hiç araştırmadım ilk bebeğimdede yaptırmadım çünkü size yazarım inş
Znrkrgl Anasinifci ben de Ağrı’da görev yapıyorum ve Erzurum’da İhsan doruya yaptırdık detaylı ultrason.250 TL fiyat verdik ve memnun kaldık.
Znrkrgl Anasinifci detaylıda renkli bakmadı ama her bir organına dakikalarca baktı inceledi bir sıkıntı var mı diye .Ben Buhara hastanesinde Hümeyra hanıma gidiyorum kontrole o her gittiğimizde yüzünün renkli halini veriyor bilginiz olsun☺️
Anasinifci Znrkrgl çok teşekkür ederim sağolun❤️ muayene ücreti ne kadar ve ağrıda mı doğum yapacaksınız erzurumda mı
Znrkrgl Anasinifci Erzurum’da yapmak istiyorum buradaki doktorlara çok güvenmiyorum . Muayene ücreti 100 TL