Luisluis Biraz araştırmaya çalıştım da tecrübelerinize ihtiyacım var minies mi goon mu baby me bebek bezi mi sizce? Evy baby de düşündüklerim içinde ama
Zimraannesi Luisluis hepsini kızıma kullandım goon haricinde ama hepsi pişik yaptı en son en iyisi bim bezi oldu gayet memnunum şuan. İlk zamanlarda sleepy kullanmıştım oda iyi bir bez
Nur1991 Luisluis Bende goon aldım henüz dogurmadim ama☺️İçeriğinin organik olması sebebiyle tercih ettim umarım memnun kalırım
Zimraannesi Kubraomer04 Benim kızım 3 yaşında sürekli su içiyor bazen almayı unuttugum zamanlarda bile aon raddeye kadar kaçırma yapmıyor kokuda yok gayet emici ve rahat bir bez. A101 den aldım bir iki kere böyle bir koku yok resmen kimyasal bimin bezini tavsiye ederim ama 👍🏻
Nurr Minies tavsiye ederim memnunum ama goonda güzel yaşadığım yerde sürekli bulamadığım için minies kullanıyorum fiyatida uygun
Demetdemircioglu Biminki ; cisini kakasini hep tasirdi kullanamadim A101inki; oglum 9 aylik falandi sanirim o zamana kadar hic pisik olmayan cocugum deli gibi pisik olmaya basladi. Minies; hala kullaniyorum 16 aylik suan memnunum tasma pisik yok😊
siyabe Minies kullanıyorum çok memnunum ne pişik yapıyor ne de sızma yapıyor fiyat olarak da bütçemize uygun
Dilaemrh Zimraannesi inşallah zor oluyormuş tuvalet eğitimi ama sen de pes etme☺️ inşallah kolay alışır, şimdi kızlar biraz daha inat yeğenimden biliyorum cimcimeler🤗