Basakasaf Arkadaşlar banada yardım eder misiniz 26 haftalık hamileyim dün 2.düzey ultrasona girdim bebeğin sol böbreği küçük göründü başına böyle bişey gelen var mı lütfen yazar mısınız 😔
Gnl123 Basakasaf Canım bu konuda hic bir fikrim yok.İyi olur inşAllah,Dr bu konuda ne söyledi?mesajin üstde kalsin diye yazdim.Bu konuda bilgisi olan birileri yazar her halde.
esrtsn24 Basakasaf bana da tek böbreği gözükmüyor diolar ama tek böbrekli olsa bile yaşar diolar bilmiyorum Allah yardım etsin Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
hanifekksal Basakasaf aynısı eltimin bebeğinde varmış canım ama doğuma kadar kendini toparlamış normal düzeyine ulaşmış benim bebeğime de sol böbreği büyük diğerine göre diyolar inşallah bizim bebeklerimiz de doğuma kadar toparlar kendini ben 33+3 günlük hamileyim
Basakasaf Gnl123 teşekkür ederim 🌺dr tek böbrekli bile olsa yaşayabilir dedi bizim biri normal diğeri küçük yarın tekrar gidicez çapada üroloji dr görecek bakalım 🤔
Gnl123 Basakasaf Normale dönmesi için bir ilaç,anne karninda tedavi bişey yokmu canım?başka yerde bir defa daha bakdır belki yalnıs gozukmusdur.bilmem ki.İnsAllah her sey yoluna girer Allah yardımciniz olsun,Allah küçük meleğinizi korusun🤲🏻🤲🏻
Basakasaf Gnl123 yarın çapaya gidicez bakalım bakacaklar orda sorular sorucam varsa yaparız herseyi insallah vardır canım çok sağol rabbim hepimize yardım etsin 🙏🙏
Basakasaf esrtsn24 evet tek böbreklede yaşayabilirmiş insallah doğuma kadar oluşur rabbimin yanında mucizeler çok ol der ol 🙏🌺
Mucizemmm00 Benim halam 46 yasnda öğrendi tek böbrekliymis megersem doğustan bence bi sıkıntı cıkcagini sanmıyorum❤️❤️ Rabbim sağlık versin bebişlerimize
hanifekksal Benim bebeğime de sol böbreği diğerine göre büyük dediler 7,5 mm fark varmış arada sanırım düzelebilirde böyle de kalabilir dedi doktor ama anne karnında yapılabilecek hiç bir şey yokmuş aynı durumu yaşayan oldu mu acaba
Basakasaf hanifekksal inşallah canım bugün çapada üroloji dr. Görüştük sağ böbreği sol bebeğine göre küçük muş korkulcak bir şey yok dedi doğduktan sonra ultrasonla bakılacak eğer idrar yolları sıkıntılı değilse bir problem olmuyor muş inşallah her şey yolundadır bütün herkesin bebekleri içinde de bizimkiler🙏🙏