Eslemrah 3 gündür bebeğim i nerdeyse hiç hiss etmiyorum.. bugün ne bir tekme ne bir hareket tatlı yedim sırt üstü yattım konuştum sola yattım ellimle biraz karnımı oynattım yok malesef.. cok korkuyorum aynı durumda olan varmı?
Gizemmmm Eslemrah arkadasim insallah biseyi yoktur da 3 gundur hissetmiyosan neden bi doktora gitmedin ki. Hic olmazsa saglik ocagina gidip kalp sesini dinleseydin. Yine de kotu dusunme ama bu gece de hissetmezsen yarin git mutlaka canim
Esrelf Eslemrah bir sıkıntı yoktur inş. Ancak 24. haftadan itibaren bebek hareketlerin sayılması gerekir ve günde en az 10 defa hareket etmesi gerkir aklınızda bulunsun. 3 gün çok uzun.
Esrelf Eslemrah canım yada hemen şöyle birşey yap. Tatlı birşey ye, meyve ye. Sol yanına yat ve dinle bakalım kıpırdar belki. Sen gün içinde yorulduysan hissetmemiş olabilirsin.
Eslemrah Gizemmmm sabah randevum ha kımıldar ha kımıldar diye beklerken.. sağlık ocağında daha kaydım yok yeni bir şehire taşındık.. sabah ama randevum var doğum evinde
Gizemmmm Eslemrah saglik ocagina kaydiniz 5 dk bile sürmüyor. Ihmal etme arkadasim yarin guzel haber ver insallah bize.
Esrelf Eslemrah canım bir de sağlık ocağında kaydın yok diye sana bakmıyorlarsa şikayet et onları bakmak zorundalar ki basit bir aletle dinleyecekler yani.
Esrelf CerenSelvi benim bildiğim 24. Siz 30 dan sonra sayın. Malum 30 dan öncede bebeğin kalbi durabiliyor.
Eminecamus Kişiden kişiye değişir ama ben çok pimpirikli Bi insanımdır ben 2. Gün giderdim belkide birinci gün akşam. Önemli Bi konu bence hemen acile git. İnşallah bişey olmamıştır bebeğine
Eslemrah Bernadoruk doğum evindeyiz şimdi doktora göründüm baktı etti herşey yolunda cok şükür kan ve idrar tahlili istedi şu an taşınıyoruz stress ve yorgunluktan olmuştur dedi anne yorulunca bebekde halsiz kalır dedi şu an ne hikmetse kıpır kıpır cok şükür.. iyiz merak etmeyin 😘😊
Eslemrah Esrelf doktor bey bakınca bizim oğlan coştu şaşırdık baya tartışma telaşındayız stress ve yorgunluktan bebekde yorulabilirmiş cok hafif tekmeler atar hiss edilmez yorgunluktan dedi doktor bey ama nolur nolmaz kan ve idrar tahlili istedi şu an sonucları bekliyoruz 🙏
Esrelf Eminecamus ya canım benim bebeğim veriyor normalde. Karnını okşa biraz belki uyuyordur. Rabbimin izniyle bir problem yoktur inş.
DemetCeylan Tatlı birşeyler yiyip yüzüstü yatınca hareketlenir benimki de. Bir dene istersen tatlım inşallah hareketlenir hemen sen farketmemişsindir
Drngrkm Yaa nasıl dayandın 3 gün anlamadım ki. Ben sabah kalkında 3-4 saat hareket etmeyince içimi endişe kaplıyor. Ayrıca sağlık ocağında kaydınızın bile olmasına gerek yok. Ebeye rica ederdiniz minik aletle kalp atışını dinler.
Eslemrah Drngrkm taşınıyoruz şu an da eve yerleşiyoruz az da olsa yorulunca acaba oda mı yoruldu da etmiyor hareket derken hep uyuya kalıyorum ediyorum şimdi dopum evine gittik ama bebek iyi tahlil sonucu bekliyoruz
Cans Eslemrah Şekerli ve soğuk bişeyler içip sırtüstü uzanmayı deneyin . Ciddi birşey yoktur içinizi ferah tutun ❤ Kımıldamıyor diye gerildikce hiç hissedilmiyor 🤷🏼♀️