Meltemtuncoz Kızlar bu kan ilacını aç içmek zorundamıyız tok karına içilse ne olur 😳 İlacım feramat berbat birsey dokunuyor bana buna ragmen doktorum değiştirmiyor hepsinin içeriği aynı diye kafam cok karısık napcam içsem bi dert içmesem bi dert...
Civcivim_34 Meltemtuncoz ben de mide bulantısı yapmıyor diye senin kullandığını kullanıyorum ondan önce başkaydı o çok mide bulantısı yaptı doktora söyledim değişti canım
Leyla9292 Meltemtuncoz bende aynısını kullanıyorum kapsül şekilnde içeriği çok iyi doktorum ac karina almanın çok daha iyi olduğunu söyledi sağlık ocağı da..şimdi 37 inci haftamdayım doktor günde iki ye çıkardı kan ilacını.
Busraae Meltemtuncoz saglık ocagı verdi canım bana onu kullanıyorum o hafif geldi bana ben doktorun verdigini içemedim anında cıkardım. Bide ben sabah eşim işe giderken içiyorum uyuyorum uyanıncada kahvaltı yapıyorum o yüzden pek zorlanmıyorum sende deneyebilirsin
Meltemtuncoz Civcivim_34 kaç haftalıksınız şuan. Kaçıncı haftadan beri kullanıyorsun feramatı canım bana 14.haftamda flan yazdı 16 oldum hala içemiyorum dokunduğu için
Syka7 Bende günde 2 kez aç kullanıyorum 🧐 sabah içtiğim çok midemi bulandırıyor doktoruma bende söyledim ama değiştiremeyeceğini söyledi 🤨
Meltemtuncoz Syka7 Aynen bende dün söyledim içemediğimi ısrarla ama değişemem hepsi aynı mecbur icicen dedi sasırdım kimisinin doktoru değişiyor 🙄
EsraDeniz24 Syka7 aç karnına kullandığınız Maltepe’de mi , bana Demir ilacı olarak vermişti ama ben de aç karnına içiyorum ama kan ilacı dememişti , hamilelik bitene kadar kullanacağım onla elevit i
Civcivim_34 Meltemtuncoz ben de 14 de başladım canım 16 olucam kullanıyorum hala kansızlık da çok ben de ama allahtan bu ilaç mide bulantı yapmadı ben de
Civcivim_34 Meltemtuncoz ben devlettekine değiştir demiştim o değiştirmedi bide alışılacaksın canım ilaç bu yani diye de tavırlı konuştu salak özele giyorum şimdi doktorumdan da çok memnunum söyledim hemen değişti
Bestte9989 Meltemtuncoz aç karna iç 2 saat süt ve süt ürünleri yeme dediler bende akşam 7 den sonra yemek yemiyorum gece yatarken içsem olur mu dedim olur dedi sizde öyle yaoabilirsiniz
2104 Meltemtuncoz bende kullanıyorum. Bi önceki kullandığım baş ağrısı yapıyordu dr. Danıştım ve hemen değiştirdi şimdi sidefer kullanıyorum ve kahvaltı eşliğinde alıyorum gayet iyi ama öncesinde yine aç olarak kullanıyorum hemen ardından kahvaltı yapıyorum böyle deneyebilirsin bence 👍
FatmanurOsman Meltemtuncoz bana verdiği hapta aç karnınaydı ishal yaptı. Sonra değiştirdi başka ilaç verdi o da aç karnınaydı gene aynı problemi yapınca bı sefer tok karnına olan özel bir ilaç verdi o hiç bir problem yapmadı çok şükür. ocean microfiber ilacın adı