JEJjzkdkd67272 Kızlar ama önceki doktor geçen hafta bebegı görmüştü dün gittiğim doktor keseyi gördü sadece . Acaba neden böyle oldu yavaş yavaş küçülme olurmu ki bunu yasayan varmı kanamam falan yokkk
zcolak JEJjzkdkd67272 ultrason cihazımdan kaynaklıdır canım oluşan bebeğin görülmemesinin başka açıklaması yok bence. 7+5 te benim bebek görülmemişti. Sonra aynı hastanede başka bir cihazdan baktılar hem bebek göründü hem kalbi duyuldu.
Hanife4416 JEJjzkdkd67272 aynısı benim basma geldi ilk kese içinde bebek var dediler sonraki gittiğimde yok dediler detaylı ultrason a girdim ikiz olduğunu gördüler o zaman 🤭 sıkma canını biraz zaman gecin farklı doktora gözük
JEJjzkdkd67272 zcolak bana da ultrason eski gibi geldı böyle eski tip bılgısayardı umarım öyledir bebegım benjmledır cok korkuyorum 😔
zcolak JEJjzkdkd67272 içinizin rahat etmesi adına başka özel bir hastaneye gidiverin. Yada o göremeyen hastaneden doppler ultrason cihazları varsa onunla muayene etmelerini isteyin.
Baloglum93 zcolak eski tipse görünmeye olur ilk zamanlar bende arka arkaya iki gün muayene olmuştum önce görünmüştü ikinci gün öyle net görünmedi çünkü USG cihazları bı gün öncekinden eskiydi
JEJjzkdkd67272 zcolak özel hastane gittiğim ama doktor odasını degıstırecekmıs gibi seyler dedi sımdılık burdan görecez dedi galıba ondan görünmedi bebek
JEJjzkdkd67272 Baloglum93 ınsallah öyledir canm beta hcg 4800 cıktı progestron 19 cıktı doktor yarın yıne hcg testi yapcak 8000 lerde çıkar ınsallah bebegımı kaybetmek ıstemıyorum yıllar sonra oldu ve ılk gebelıgım