zorkadin53 37+5 haftadan selamlar. Suyumun azalmasıyla sabah yatışım yapıldı şu an suni sanci alıyorum dua edin bi an önce sağ salim bebeğime kavuşayım kolayca 😔
mai zorkadin53 Allah yardimcin olsun insallah ikinizde saglikli ve kolay sekilde atlatirsiniz. Simdiden hayirli olsun🤗🤲
zcolak zorkadin53 hayırlısıyla bebeğini bir an önce kucağına al canım🙏🏻 Aynı günlerdeyiz daha bende hiç belirti yok
Ozlem35 Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 hepimiz sıra sıra hadi bakalım 🤗 Güçlü kuvvetli ol güzel nefes al ver ve o anda tuvaletini yapıyormuş gibi düşün ıkın...Doğum yaptığını düşünme 😊Daha kolay olacak dualarımız seninle 🧿
GoncAli zorkadin53 Rabbim korktuklarına uğratmasın, umduklarını buldursun insallah canm🙏🏻💐 tez vakitte bir avazda Saglıkla kucağına al yavrunu.
Skn23 zorkadin53 ay bende 37+5 im 🙄 allah yardımcın olsun canım benim bi çırpıda doğurursun inşallah rabbim kolaylaştırsın🤲🏻
zehraezgi zorkadin53 Bende takipdeym bakalm 38 +4 ne olacak ne zaman alacak dr um bebegm ne kadr dogacak merak ediyorum 🤔sizin nasil gecti dogumumz bebis nasil