hilal89 ben instagramda Ladydesign sayfasından aldım ama nasıl yıkayacağım onu bilmiyorum 🤷‍♀️

littleangel bende onu merak ediyorum içindekiyle üst yüzeyinin ayrılanı var mı diye

hilal89 fermuarlı evet içindeki çıkıyor

Tz1 resmini paylaşabilir misiniz

• Tz1 bunu yanıtladı.

hilal89 Aldım ben . Cok kullanışlı olacağını düşünüyorum Cok ta rahat gözüküyor babynest diye instagramda bir sayfadan aldım.

Asrinayaz canım puanti novanın beşiğiyse eğer alacağın aynısı N11de 225tlye aldım haberin olsun aynı kalitede aynı marka

Myasminn evet canm o beşiği alıcam gördüm n11 de ama güvenemedim

Myasminn ayy o zmn bnre ordan alim cnm ya instada 265 tl idi 225 iyi kargo ücretsiz dimi kaç günde eline ulaştı

Asrinayaz mağaza gorushbaby
              217ye düşmüş şuan evet ücretsiz kargo Çarşamba sipariş verdim cuma sabahı elimdeydi

hilal89 enucuzbebekmarket sitesinden aldım istegramda babynest ve emzirme yastıgını babynest 85 falandı Bi incele derim

Ben bim den reflü yatağı aldım 50 tl idi

hilal89 evet babynest 85 emzirme yastıgı 45 liraydı ikisinide aldım çokta begendim yerleride güzeldi emzirme yastıgını baykuşlu aldım resim atmasını bilmediğim için atmıyom buraya

Tz1 çok güzel erkek geliyo demek ki güle oynaya yatsın içinde

• Tz1 bunu yanıtladı.

hilal89 ben aldım büyük değil ebadi ama ilk 3-4 ay idare eder bizi ve 50 tl’ye Aldım ☺️🙈

Resmi yükleyemiyorum

hilal89 keevi keevi sayfasından kesinlikle bakmanı tavsiye ederim

Ben almadim ama gorumcem dikcek

hilal89 aldım bende canım konfor bebektenden sepet beşik alırken aldım