Zimraannesi Bugün 10 gün geçikme ile doktora gittim alttan muayne ile gebelikle ilğili birşey göremiyorum ama kanda bakalım öyle dedi ve rahim kalınlaşması var dedi sizdede bu durumu yaşayanlar varmı ?
Leyla9292 Zimraannesi rahim kalınlaşması hem adet dönemine yakın oluyor hemde gebeliğe hazırlık için olabiliyor dedi doktorum ve ben bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim..
Mucize_istiyorum22 Zimraannesi gebelikte olabilir adet gecikmesinden dolayıda rahimduvarı kalinlasiyor zaten
sdnrkya Ben ilk öğrendiğimde testte çıkmıştı doktora gittiğimde çok yeni rahim duvarında kalınlaşma var demişti 2 hafta sonra kese ve bebek göründü gebelik olabilir ama geç dollenmedir
sdnrkya Zimraannesi kan testinde değer düşük çıkmıştı benimde 7 gün geçmişti geç döllenme dedi doktor bebeği gördük değerde yükselmişti ama ilk kalinlasma olmuştu
Leyla9292 Zimraannesi hayır adetime birkaç gün vardı bende spiral taktırmak istiyordum onun için gitmiştim doktorum rahim duvarında kalınlaşma var dedi büyük bir ihtimal ya adet olacaksın yada gebelik başlıyor dedi onun için takmayalım birkaç gün sonra gel dedi birkaç gün sonra gittim gebelik vardı spiral takamadım artık.
sdnrkya Zimraannesi ınsallah rabbim güzel haberi almanı nasip etsin 😊bence ilac içme bekle derim ben bide kan testi ver değeri gör
Zimraannesi sdnrkya bugün kan aldı doktor yarın bakacak 🙂 çok sağol Allah razı olsun sen ne kadarlık hamilesin 🙂
Leyla9292 Zimraannesi oğlum dört yaşında şimdi ondan sonra taktım hiç yaramadı çıkartım hap kullandım iki yıla yakın olmadı şimdi 37 haftalığım..
sdnrkya Zimraannesi estağfurullah nerden bilicen ki rabbim isteyen herkese içinde de bize nasip etsin insallah