denizadaalpp geceleri cok sisiyolar kapatamiyorum elimi bile bsy olurmu zehirlnme fln tansiyondanmi acaba . 2 hfta once bakildi yok dedi dok. smdi olmus olablr mi ve ndn sisiyo
Sevilay_dvc denizadaalpp hac haftaliksin canim ? Bide normal kafana takma surekli el egzersizi yap benim de sisti full kapatirken aciyo falan hamileyiz odem topluyoruz sonucta
Gulsunn denizadaalpp tuz tüketiyorsan bırak, suyu fazlaca iç canım. Ama yüzünde falan da şişlik varsa doktoruna tekrar görün tansiyonunu takip et.
Zeyk El ayak yüz düşmesi hiç normale ve hafife alınmamalı tansiyon ölçtürün... Gebelik zehirlenmesi belirtisi bu tansiyon yüksek çıkarsa beklemeden hastaneye gidin
denizadaalpp Zeyk 12 8 falan cikiyo canm genelde 2 hafta once zehirlnme yoktu sonra olma ihtimali varmi
Zeyk denizadaalpp tabiki bu hepimizin yaşayabileceği bir durum bu belirtilerle birlikte tansiyon hep ölçülmeli varsa yükseklik sonra idrarda proteine bakılıyor. Tansiyonunuzu hep kontrol ettirin.
Skn23 denizadaalpp benim tansiyondan oldu da bol su ve turşu yok tuzlu yok hamur işi yok dedi doktor . Sen bi dikkat et yemene içmene canım
Eceveannesi denizadaalpp ilk gebeligimde oldu bende sisdim ellerimi kapatamiyordum ama tuzlu yeme sakin son haftalarında gebelik zehirlenmesi geçirdim burnum kanadı bnm doktor ihmali oldu ama sen doktorunla konuş önlem alınsın cnm
Bnbalik denizadaalpp ben çok kilo aldım ama hiç ödem tutmadım çünkü asla tuz tüketmedim bir de bolca su içtim
mehtap5506 31 haftalık ikiz gebeyim. Sol tarafım geceleri çok ağrıyor kaburgam,sırtım,ellerim,ayaklarım sabah zor oluyor. Sizde de tek taraflı ağrı oluyor mu?
Eceveannesi denizadaalpp su iç bol bol birgün başım ağrıdı kahvaltı yaparken bakdim burnum kanıyor hemen tansiyonunu olcduk 16 yi geciodu hastaneye gittik dusdu 12 kere burnumun kanaması cokniyi olmuş yoksa beyin kanaması gecirecekmisim tansiyon yüksekliği çok kötü bişey cnm
Eceveannesi denizadaalpp 63 le hamilenkalip 84 le doğuma girdim hepnodem yani normal doğum yapdim hemen söndüm balon gibi eski kiloma döndüm cnm kız çocukları çoğu böyle oluo ama senin ne bilemem cnm