Melisakokpinar Merhaba şuan hamileyim ufak ufak ne almalıyım hangi marka bakayım araştırıyorum. Duyduğuma göre buhar makinesi almalıymışım. O illa alınması gereken birşey mi ? Kullanan varsa hangi marka acaba memnun musunuz yazar mısınız?
busrasahinn Melisakokpinar buhar makinesi dediğin şu bebek hasta olunca ona verilen buhar için mi ben mi yanlış anladım🙈 eger oysa gerek yok ona canım ne malum hasta olacağı daha oncelikli şeyler almalısın süt sağma makinesi gibi
Sweetblonde88 Melisakokpinar buhar makinesine gelene kadar cok acil seyler var ben aldım asırı nem oldu ortam göz gözü görmedi o derece. Asırı nem de bakteri ve allerjenlerin çogalmasına sebep oluyor doktor da tavsiye etmedi peteğin üzerine su dolu kap koy yeter dedi. Benim makine çöp oldu.
07052019 Melisakokpinar benim doktorum buhar makinasına gerek yok bakteri üretiyor ve bir süre sonra çocuk ona alışınca olmadığı zaman hemen tıkanıyor dedi. Odaya ağzı açık bir kaba su koy, azaldıkça tazele yeter dedi.
Melisakokpinar busrasahinn ya şey bu hava nemlendirmek için gibi birşey sanırım hiç anlamam ki böyle şeylerden 🙈😅
busrasahinn Melisakokpinar kış bebeği olacaksa alabilirsin ama kış geçtikten sonra dogacaksa yine acil değil canım çünkü petekler havayı kurutuyo yazın da petekler calismayacagi için yine gerek kalmıyo 🙈😂