Sahreyldrm Kızlar şuan sleepy kullanıyorum ama iki numarasına geçtiğimden beri sızdırıyor bebeğim ıp ıslak oluyor usutecek diye korkuyorum bu e bebeğin bezini kullanan var mı denemek istiyorum ama ?
tugceavkrn Sahreyldrm bende baby me aldım onunla basliycam hayirlisiyla bi doğsun miniğim inşallah memnun kalırım diger bezlere göre fiyatida uygun çünkü
Mevr Sahreyldrm benim ablam kullandı yeğenimde çok da memnun kaldı. Ben de o nedenle baby me alıp onunla başlicam. İnşallah bebişimin poposu kabul eder de onunla devam ederiz 😬
Sahreyldrm tugceavkrn aynen canım bende fiyat olarak uygun gördüm bı de e bebeğin ürünleri çok kaliteli bezi de öyledir inşallah
tugceavkrn Sahreyldrm evet ürünleri cidden harika hatta bizim burda yoktu ve hamile kaldığımi öğrendikten sonra tek duam e bebek açılsın diyeydi ve galiba allah duydu sesimi 😄😄 bikac ay sonra açıldı zaten koşa koşa gittim kalan tüm eksiklerimi ordan aldım
Sahreyldrm tugceavkrn gözünüz aydın o zaman 😂💕 kendi markası uygun da hem 😊ilk önce aman en iyisi olsun para önemli değil diyerek alıyoruz ama bütçe de gerçekten etkileniyor hem uygun hem kaliteli arıyoruz artık 😊
tugceavkrn Sahreyldrm valla ben direk en ucuz hangisi o olsun diyerek aldim çünkü beze aslinda bebek karar vericek ucuzdan pahaliya gitmek daha mantıklı geldi 😄
Mervedurak Benim ablam baby me kullanıyo oldukça memnun primayla aynı fabrikadan çıkıyomuş zaten sadece gösterge çizgisi yokmuş canım
Sahreyldrm Mervedurak gösterge çizgisi de çok önemli bişey değil zaten pişik yapmasın sizdirmasin yeterli fiyat olarak da uygun geldi denemeyi düşünüyorum teşekkür ederim kuzum
Mrsde05 Migros un kendi bezini düşündünüz mü onunda çok güzel yorumları var ben prima aldım ama onunla devam ederim belki