Gizemabc Edaahs ben de 37.haftadayım. Kasıklarım sık sık sızlıyor. Ama yalancı sancı mı bilmiyorum, o nasıl oluyor?
Emibra Edaahs bende 38 deyim ama korkuyorum hep aklimda dogum var nasil gecicek diye Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah .
Betultassarac Bende 38+1imm aynı şekilde yalancı sancıdan başka hiçbir şeyim yok🙈 dün doktora gittik doktorda daha açılmam olmadığını bol bol yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi
Edaahs Betultassarac bana daha çatı muaynesi de yapılmadı haftaya yapıcakmış açılma varmı yokmu hiç bilmiyorum
Edaahs Merve9335 allah bi an önce çocugunuZu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah böyle beklemek daha zor sanki
Edaahs Gizemabc aniden kasıklardan vajinaya makata cok fena bi sancı girip cıkıyo düzensiz pozisyon değiştirince geçiyo
Busradeniz123 Bizde 38 haftalıgız yalancı sancıdan baska hiç birşey yok. Yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı
Ozlem35 Edaahs iğne batması gibi oluyor o mu acaba ? Hatta yürüyemiyorsun sanki batacak diye birdaha....Bebek hareket ediyor o arada
Betultassarac Herhalde bir anda gelicek sancılar kızlar Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤰🏼
Betultassarac Kızlar doktorum bana ahududu yaprağı al kaynat suyla onu iç bu süreçte dedi size de tavsiye ederim biraz zor bulunuyor ama aktarlarda var ☺️Doğumu kolaylaştırıyormuş