Yoskalesa Merhaba arkadaşlar, kaçıncı haftadan sonra doğum olursa bebek için risk ortadan kalkıyor ? 36+2 deyim, sabah uyandığımda bayağı sarı bir akıntı gördüm, sizce bişeylerin başlangıcı olabilir mi ?
Gizemabc Yoskalesa ben de 37.haftadayım. Bu sabah ben de gece taktığım günlük pedimin sarı akıntıyla sırılsıklam olduğunu gördüm. 37den sonra bebeğin de gelişimine göre bebekler normal bir şekilde doğabiliyor diye biliyorum
Lilensa Yoskalesa 37den sonra risk geçiyo diye biliyorum o haftalarda doğum yapanlar bebeği küveze girmiyor .
Deryavuz Yoskalesa benim doktorum 37 haftaya kadar bir bebeğin en sağlıklı olduğu yer anne Rahmi demişti 😊
Yoskalesa Gizemabc acaba bu dediğiniz akıntı normal mi :/ doğum belirtisi olabiliyormuş diye duydum böyle şeyler ama net bir bilgim de yok.
mai Yoskalesa benimde 36. Haftada akintim ve agrim oldu endiselenmistim ama doktor normal dedi. suan 39um 1 haftadir nisan benzeri biseyler geliyo ama hala dogum baslamadi. Stres yapma hic zaten 36yi doldurmussun Allahin izniyle bi sıkıntı cikmaz insallah.