Minee34 Bende 37₺3üm alta çok baskı yapıyor çıkıcakmış gibi hissediyorum hareketleri de çok yavaşladı bugün korkuttu beni çikolata ile canlandı çok şükür geçen gün nst de kalp atışı yavaş çıktı çok korktum 😟
Foto03 Hatice1017 baskı oluyor aşağıya doğru zaten belli şekilde indiğini fark edersin bakınca elleyince de 😊
Fgnygz 37+3 haftalığım vajinamın sağ tarafı ile bacak aramdaki kemik çok ağrıyo ve kuyruk sokumumdan aşağı doğru ağrı var nedir acaba 12 aralığa gün aldık yarın kontrol var tekrar bakalım ne olacak 2. hamileliğim ama sanki ilk gibi tecrübe sıfırrrr.🤔
lifewater87 Fgnygz bnm de günüm 12 aralik 2. Gebeligim ama aradan 9 yil geçince bende de hersey 0 bakalim bizi neler bekliyor 🤗 Ayy resmen de haftaya bugün yani 🤭
Fgnygz laboratuvarbebegi1 bende 12sinde sezaryen olacağım. karnında düzenli sertleşme olursa hemen gel dedi bekliyorum bakalım inşallah gününde doğururuz 🙏
laboratuvarbebegi1 Fgnygz bende sertleşme oluyor ama hareket edince normaldir umarım ay çok tecrübesizim 😀
Karamelek- laboratuvarbebegi1 39+0 olduk ağrılardan duramıyorum artık 🙇 yarın sezeryana giriyorum inşallah saglıkla gelsin bütün bebişler 💙
Fgnygz laboratuvarbebegi1 bende de hareket edince sertleşme oluyor bide akşamları oluyo yemekler birikiyor heralde 🤭 sürekli sertleşmeden bahsetti ama doktor eşim de gidip gelip soruyor sert mi diye 😂
laboratuvarbebegi1 Fgnygz daha 37 doldurup gün alacaktım canım sancılarım vardı akşam acile gittim yarın doktoruna görünmen gerekiyor dedi
Fgnygz laboratuvarbebegi1 hayırlısı olsun canım Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏