Bir aslan miyav dedi küçük fare kükredi diyerek başlıyorum hikayeme. Gerçi hala hastanedeyiz gözlerimizi açalı 5 saat oldu ortalama. 34+5 haftalık hamileyim günümüzü beklemeden suyum geldi akşam yemeğinden sonra. Anlaşılmıcak bişey deil öyle şarıl şarıl. Daha erken olduğu için sezeryan planlıydı sözde olduğundan beni aldı bi panik. malatyadayım bebek küçük diye üni hastanesine yolladılar kendi takipli doktorum vardı ama oda yalan oldu. bilmediğim bir hastane ilk defa gidiyorum oda saolsun panik yaptırdı. bu arada benm hiçbirşeyim hazır değil ne çantam ne beşiğim zamanında geleceğine o kadar eminim. Hastaneye girdik doğum başlamış 3 cm açıklık ama ben kendimi sezeryama hazırladım hazır değilim normale bide üstüne panik atak hastasıyım. kontrollerim yapıldı allahtan doktor sezeryan olmamı onayladı tansyonumda yüksek seyrettiğinden . hemen hazırlandım doğuma alındım. minik aslan küvöze girer diye korktum ama girmedi şükürler olsun 2650 doğdu iiyiz şimdilik ağrılarım var tabi bakalm hayırlısıyla çıkalım evimize gidelim onu bekliyorum. hayat çok garip siz istediğniz kadar plan yapın o akışını buluo bi şekilde. şu gaz çıkarma yürüme olayınıda atlatayım hayırlısıyla. 🦁🦁🦁🦁