Burcu77 tugceavkrn erken falan gelmiyor valla kiz bekliyoruz 39+5 37 38 haftalik arkadaşlarım dogurdu bile bide erkeklerdi 😁😁
tugceavkrn Burcu77 istisnalar oluyor belkide 😆 ne zmn geldiği önemli değil sağlıklı olsun da sadece artık bir an önce kucaklama duygusu insanı sabırsız yapıyor 😍
Epilasyon tugceavkrn canım benim ilk bebeğim doktorumun söylendiği zamanda geldi herşey onlara bağlı Allahin izniyle ☺☺
tugceavkrn HvvGlKrdl gelincede canımıza okuyacaklar 😆 uykusuz geceler az kaldı simdiden alıştırma yapmak lazım
tugceavkrn Beyzanurlina bende açıklık var mi yok mu bilmiyorum ama çatı ağrısı yaşıyorum,firsat buluyorsan yürü bol bol ben adım atamiyorum valla çok baskı yapiyor oldugum yerde kaliyorum🤦
tugceavkrn hunilimom ay inşallah 40 ı geçirmez 😆 o kadar doktorumda beklemez gerçi verirler suni sanciyi al sana doğum diye 😆😆
Beyzanurlina tugceavkrn valla böle yata yatada nasıl açılma olcaksa sadece yapabıldıgım plates topunda oturmak kuzum öle bıraz rahatlatıyo otururken aslında yapabılıyosan sende yap☺️
tugceavkrn Beyzanurlina plates topum yok malesef bende olabildigince temizlik yapiyorum çömelerek fln 😄 duş alıyorum her gün sıcak, bakalım ne olucak sonuç gorucez