tugceavkrn 37+5 olduk ama günler geçmek bilmiyor,normal doğum olucak Allah'ın izniyle. Sizler kaç haftaliksiniz, yada bebislerinizi kaçıncı haftada kucakladiniz 😊
HvvGlKrdl tugceavkrn canim hayirlisiyla oglum olacak.. Dogum tarihimiz 11 Aralik.. 39+0 olduk ama en ufak bir belirti yok dogum icin.. Bende oyle duymustum kizlar erken gelirmis, oglan gününü beklermis diye ama belli olmaz Allah'im yardim etain insallaah hepimize 🙏🙏🧿
tugceavkrn HvvGlKrdl heyecandan geceleri gözüme uyku girmez oldu valla 😄 şurada uyuyacagim dogru düzgün az zamanim kalmisken ben gelsin diye heyecanlanip gözümü kapayaniyorum 😄 hayirlisiyla sağlıkla gelsin yavrularimiz
Bilgeninannesi Ben de tam tersini duymuştum kızlar geç geliyolarmış. Şahsen ben kendim 42 hafta bitmiş gece vakti artık kalp atışlarım zayıflayınca acil sezeryana alınmış bir bebekmişim 😅inşallah çoocuuum bana çekmez bu konuda 😄
tugceavkrn Bilgeninannesi maşallah çok sevmissin yerini 🤭 ay deme benim doktor o kadar beklemez gerçi 40 haftayi geçerse
HvvGlKrdl duyguyildirim o zaman bizimkilerin rahati yerinde gelmeye niyetleri yok canimm 😅😅 ama bn dogsun istiyorum artik eşim olmasa işim cok zor Allahtan yillik izne cikti 🙏🙏sende nasil durumlar?
tugceavkrn duyguyildirim cuma 38 haftalik olucaz tam bakalım belki ondan sonra başlar biseyler doğum adına 😊
NuriSs Bende 39+4 olduk sancılar 80 ama sıfır acıklık doktorum bekleyelım diyor hala 🤦♀️ Hergün sancı cekmek cidden zor
HvvGlKrdl NuriSs canim sancilardan anliyo musun? Fotoğraf atsam bakar misin? Benim doktorum garip biraz cok bilgilendirme yapmaz kendisi..
tugceavkrn NuriSs bol bol hareket etmeye çalış elinden geldikce rabbim yardımcın olsun inşallah,sag salim bir aj önce kavuş yavruna
duyguyildirim HvvGlKrdl bizimkinin de keyfi yerinde sanırım gelmeye niyeti yok gibi ara ara sancı vuruyor ama bakalım kısmet ne zaman gelmek ister bilemem😂 eşim benden panik utanmasam ben sakinleştircem onu sancı geldiğinde 😊 uykusu çok ağır uyanamam diye korkuyor benide korkutuyor açıkçası🤦🏼♀️
HvvGlKrdl duyguyildirim benimki de ayni ama caktirmiyor ben sakin kalirim diyo 😅😅ama gece dönerken agri olsun bi yerimde sesim ciksin, noldu neyin var die korkarak uyaniyor 😅😅
duyguyildirim HvvGlKrdl güya benimkide çaktırmıyor ama anlıyorum sancım geçince dalga geçiyorum çok sakin kaldın diye 😂 ilk gebeliğim haliyle ikimizde heyecanlıyız. İnşallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur 🥰
Nefesmom Bende kizlarin erken geldigini duymuştum ama ne kadar dogru bilemem.36+4 de benim bundan 2 hafta önce az kalsin sezeryanla alıyorlardı.sancilarim çoktu benimde.2 hafta önce cigerleru gelissin diye biraz daha beklemesi gerek dediler haftaya ne olur bilmem.hayirlisi diyorum erken gelecek gibi duruyor
ant2602 tugceavkrn canım kız erkek bebek ayrımına inanmıyorum. Hamileliğin başından beri tüm hurafeler bende çürüdü. Komşularım kız doğurdu artık içeride okuyacak yaşa geleceklerdi doğmak bilmediler aynı şekilde akrabamda erkek doğurdu oda doğmak bilmedi. Kısaca içeridekilerin keyfine kalmış 😂
tugceavkrn Iremgokce her p.tesi doktor kontrolum oluyor ve inan hadi şimdi diguruyorsun desin diye dua ediyorum resmen 😄 sezaryenin tek iyi yani zamanini biliyor olman benim için.. neyseki normal dogumla alicam yavrumu kucağıma
tugceavkrn Ftm-Srgn benimde çatı ağrım var çok fazla oturduğum zaman ayağa kalkamıyorum hiç 🤦 bakalım ne zmn gelmek isteyecekler
HvvGlKrdl tugceavkrn hic sorma canim ya heyecan ve srtilari var bide agri sizi allah kolaylik versin hepimize 🙏🙏 bir an once kavuşmak istiyorum minigime 😍😍