Y53E61R66 İlk kızım Yağmur ikinciye de Nisanur düşündük Böyle daha mı güzel diye bunlara yöneldim Kafam karıştı siZce hangisi iyi duruyor? Nisa Meva mı ? Meva Nisa mı ? Nehir Nisa mı ? Şimdiden tşk ederm🤗
Y53E61R66 pyymamm en başından beri nisanur son zamanda yok nuru ağır gelir yok nisa söylenir nuru söylenmez bitişik dediğim halde😬
Bilgeninannesi Meva aslında Me’va’dır yani ortda bir ayın harfi var bu yüzden direk Meva demek yanlış anlam bozuluyor. Nisa’da Niiiisa şeklinde değil Nisaaa şeklindedir yine anlam bozuluyor. Ben bu bilgileri vereyim dedim bilmeyenler oluyor yine de seçmek size kalmış 😊
Bilgeninannesi Y53E61R66 ben bilgiyi veriyorum vazgeçip vazgeçmemek anne-babaya kalmış 😄 ben böyle bi şey bilmesem ve biri beni uyarsa memnun olurdum en azından sonradan öğrenmektense baştan bilip ona göre davranırdım 😊
Y53E61R66 Bilgeninannesi memnun oldum 😉olmadim demedim ki ☺️ Daha dusunmek lazim anlamli olsun diye tsk edrm🤗
Bilgeninannesi Y53E61R66 rica ederim 😊 bazı anne adayları sert tepkiler veriyor da böyle bilgi vermeye bile çekinir olduk 😬😅